2777
2789
عنوان

لباس چی بپوشم🥺

347 بازدید | 19 پست

چند روز دیگه جشن نامزدی دختر داییمه.حالا من چی بپوشم؟😒نه از قبل لباس مجلسی دارم نه در حال حاضر پول دارم بخرم.چه خاکی تو سرم بریزم😒

نرم بهتره...

بعد بگید پول خوشبختی نمیاره.الان اگه پول داشتم وسط این همه بدبختیام حداقل دغدغه لباس نداشتم

چو نیست چاره، زِ بیچارگی صبور شدم... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر قاطی مانتو

اگر جدا شومیز و شلوار یا دامن

لباس اجاره هم میتونی بکنی یا از لباسای یکی از دوستات استفاده کتی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
والا ما یه اکیپ بودیم همیشه لباسامونو باهم عوض میکردیم. دوست صمیمی نداری ازش بگیری؟

نه دوستای صمیمیم هر کدوم رفتن یه وری زندگی خودشونو دارن نزدیکم نیستن که بتونم بگیرم..

چقدر الان میتونی هزینه کنی بهت بگم چی بگیری

تازه گوشی خریدم.دیگه کل حسابم فقط دویست و پنجا هزار تومنه.اخه به این پول چی میدن

تازه گوشی خریدم.دیگه کل حسابم فقط دویست و پنجا هزار تومنه.اخه به این پول چی میدن

کسی رو نداری بهت قرض بده؟  ببین این پیج تو روبیکا خیلی لباسای خوب و ارزونی داره پیجشو میذارم تولیدیه یکم دیگه بتونی جور کنی میتونی لباس خوب بخری

لینکو اجازه نمیده بذارم تو هموپ روبیکا سرچ کن ساحلی پیجش میاد. 

باز پیجای دیگه هم هست لباسای خوب خیلی ارزون و مناسب قیمت دارن. بگردی پیدامیشه.  فقط سعی کن از کسی بگیری پولتو برسونی به ۵٠٠

با این پولتم اگر شلوار خوبی داشته باشی میتونی مثل همین شومیزی که فرستادم بخری.  شومیز شلوار برا نامزدی بنظرم خیلی خوبه.  عروسی که نیست