2777
2789

۶۰سالشه دیگه ولی مادرم خیلی جوونه 

کارای مادربزرگم روی دوش مامانمه و مامانم هیچی نمیگه با اینکه مادربزرگم خونش جدایه مامانم دکتر میبرتش کلی اذیت میشه دیروز اسانسور خراب بوده به سختی رفتن طبقه بالا برن دکتر این یه کنار دیشب مامانم تا خیلی وقت بیرون بود که مادربزرگم برده بود دکتر بعد خواهرم اومد که برن سیسمونی بخرن به من گفت نمیخواد شام درست کنی خودم میام دیر اومدش نرسید شام درست کنه بابام یک دعوایی راه انداخت صبحم قهر بود صبحانه نخورد مامانمم عصبی شد و سفره رو با ظرفای کره پنیر جمع کرد همیشه سر غذا قهره 

خوشا آنان که در گهواره مردند▪️که بویی از غم دنیا نبردند

بابات شکمو تشریف داره ، عب نداره دیگه امشب شام خوشمزه بپزین اشتی میکنه

نه بابا اگر هرچیم دریت کنی بازم تا یکماه قهره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طفلی مامانت خواسته اذیت نشی گفته شام درست نکن ولی باید درست میکردی درکنارسختی هایی که مامانت تحمل میکنه حداقل شما یه باری ازدوشش کم کن غذاهاروشمادرست کن 

گفت هر کسی رو تـوی قبــر خودش میذارن عیسی بـه دیــن خود، موسی بـه دیــن خود به ما چه ربطی داره بقیـه تـو جامعه چیــکار میکنن اما نشنیده بـود از پیامبر اسلام که : یـک فـرد گنهکار، در میـان مردم هماننــد کسی است که با جمعی سوار کشتــی شود و به هنــگامی که در وسط دریــا قرار گیـرد تبــری برداشته به سوراخ کــردن موضعی که در آن نشسته است بپردازد و هرگاه به او اعتـراض کننــد در جواب بگویــد من در سهم خود تصــرف میکنــم ! اگر دیــگران او را از ایــن عمل خطرناک بازندارنــد، طولی نمیکشد که آب دریــا به داخل کشتـی نفوذ کــرده و یکباره همه ساکنان کشتــی را به همراه کشتــی در دریا غرق می کنــد

باباتو که میشناسین دنبال بهونست ماشالله شصت سالشون هم هست دیگه قرارنیست عوض بشن پس جلوجلوسعی کنین چیزی که دوست داره اماده کنین که صداش درنیاد  یابه قهرهای یک ماهش بی اعتنا باشین 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

مادرشوهرش

پس بابات خیلی پرو تشریف دارع باید دست زنشو ببوسه تازه تو دوره زمونه الان کی مادرشوهرشو میبره دکتر این وظیفه باباته ک مادرشو ببره دکتر نه مامانت بعدم بیاد آقا طلبکار،😐

پس بابات خیلی پرو تشریف دارع باید دست زنشو ببوسه تازه تو دوره زمونه الان کی مادرشوهرشو میبره دکتر ای ...

عمه هام عین خیالشون نیس مادری دارن اصلا 

مامان من روزی۳بار از مادرشوهرش سر میزنه

غذایی درست کنه براش میبره 

خونش جمع جور میکنه 

از اخرم همیشه ادم بد مامانمه و مادربزرگم و بابام حرفا میزنن بهش منم زیاد با مامانم اوکی نیستم اما بعضی اوقات دلم میسوزه واسش

عمه هام عین خیالشون نیس مادری دارن اصلا مامان من روزی۳بار از مادرشوهرش سر میزنهغذایی درست کنه براش م ...

ب نظرم هیچکدومتون با باباتون حرف نزنین بعدم بردار ب بابات بگو این مادر بیچاره من مامان تورو برده دکتر بعدازش طلبکاری اینقدر گرسنت بوده خب غذا از بیرون میگرفتی اگر همین کاراتو ادامه بدی دیگ مامان اصلا طرف مامانت نمیره و از این حرفا منکه هر وقت مشکلی بین مامان و بابام هست مامانم میاد ب من میگه یا بابام بعد من باهاشون صحبت میکنم جفتشون اشتباهاتشونو متوجه میشن 😅