2777
2789
عنوان

می‌خوام به معلم پسرم زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 83 پست
مگه ابتدایی چهارتا کتاب؟غیر اونم لوازم تحریر و قمقمه اب و خوراکی و..دخترمن هنوز کتاب نگرفته ده کیلو ...

استارتر گفت چهارتا کتاب می‌بره و دو تا دفتر

وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام 

حتما ی فکری ب حال کوله اش بکنید من 23 سالمه و سر ب جلو شدم یکی از شونه هان افتاده شده و کف پام هم صاف شده 

رفتم دکتر برای حرکات اصلاحی گفت کوله پشتی رو کج مینداختن و ای مشکلات برات پیش اومده

انحنای ستون فقرات از بین رفته و ب زانوهام هم خیلی فشار میاد

البته من اشتباهات دیگه هم داشتم ولی مطمئنم کوله بی تاثیر نبوده

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
سلام حتما ی فکری ب حال کوله اش بکنید من 23 سالمه و سر ب جلو شدم یکی از شونه هان افتاده شده و کف پام ...

ممنون بابت تجربه ای که در اختیارم گذاشتید ،امروز مدرسه بودم قرار شد سه تا از کتابهاش رو تو مدرسه نگه دارند

ممنون بابت تجربه ای که در اختیارم گذاشتید ،امروز مدرسه بودم قرار شد سه تا از کتابهاش رو تو مدرسه نگه ...

قربونت گلم خداروشکر

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم
2790
2778
2791
2779
2792