2777
2789
عنوان

می‌خوام به معلم پسرم زنگ بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 2635 بازدید | 83 پست
علوم اصلا خونه کتابشون لازم نبود.ریاضی هم تقریبا ۹۵ درصد صفحات تو کلاس انجام دادن پارسال، اون ۵ درصد ...

علوم و اجتماعی و هدیه بله ولی کتابای دیگه نمیشه 

البته دخترای من کلاس چهارم هستن علوم و اجتماعی هم توی خونه میخونن هر هفته معلم آزمون میگیره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یک ایده دارمشما اگر واقعا سلامتی بچه هاتون مهمه یک دست کتاب اضافه برا تو خونه بخرید اونا هم بزاری ...

خب یه نکاتی تو کتاب وارد میکنند اونا را چیکار کنند 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من معلم آموزشگاه هستم شرایط جوریکه همیشه کتابارو از بچه ها میگیرم و اون کتابی که قراره تکلیف انجام بدنو میدم ببرن خونه 

البته پیشنهادم به والدین اینکه برای بچه ها کیف های کولی نخرن ‌کیف هایی بخرن که چرخ دارن و حمل ش اسون تره 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
مگه نمیخوان توخونه‌درس بخونن تمرین کنن چطور گذاشتن مدرسه

تو خونه جزوه دارن حل میکنن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

براش کیف چرخدار بگیرید راحت و بی دردسرکتاب هاشون در مدرسه نگه دارند پس چطور بخونند و تمرین ها را حل ...

من میگم حداقل قرآن و دینی و علوم رو بزارند مدرسه باشه،تمرین نمیخواد تو خونه این درسا،چیز خاصی نداره

روزی هزار مرتبه شکر ک معلم دختر یه ادم فهمیدس علوم قران گف تا نگفتم نیارید کتابای هم ک برده همونجاس ...

آفرین بهش ،مال ما دیروز گفته بود فارسی بیارید ولی کار نکرده بودند

من معلم آموزشگاه هستم شرایط جوریکه همیشه کتابارو از بچه ها میگیرم و اون کتابی که قراره تکلیف انجام ب ...

آخه برای مدارس چند طبقه اون چرخ دارها هم معضله باز 

2790
2778
2791
2779
2792