2777
2789
عنوان

کنکوری جان

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 87 پست
منم خیلی خوندم ولی شدم ۱۷/۶۵ بنظرم چون در حد کتاب خوندم اینطوری شد

نمی‌دونم واقعا کاش یه آدم با تجربه بود تو این راه کمکمون کنه من میخونم خیلی هم میخونم ولی نمی‌دونم چرا نمیشه شاید اصولی نمی‌خونم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از کجا باید شروع کرد برا رتبه خوب؟از چندم باید چسبید ب درس؟معدل چندم خوبه؟؟؟مختصر مفید بهم میگی؟برا ...

دخترتون چه پایه و رشته ایه

واقعا خیلی. کارها بکنید

منم دانشجو پزشکیم

درسته متاهل بودم اما مامانم خیلی هوامو داشت

هم مالی هم مشاوره ای هم عاطفی و

....

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

نمی‌دونم واقعا کاش یه آدم با تجربه بود تو این راه کمکمون کنه من میخونم خیلی هم میخونم ولی نمی‌دونم چ ...

دقیقا منم واقعا دنبال یه شیوه دیگه تو درس خوندن هستم

می‌بینم همکلاسیام که کمتر میخونن بیشتر میشن

اسم مشاورت کدوم شهره؟

متاسفانه شمارشونو ندارم و باهاشون هم ارتباطی ندارم

چون مثل خیلی از مشاورای بدرد نخور موسسه ها و تبلیغاتی اینستا و...نبود

ولی عالی بود

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

دخترتون چه پایه و رشته ایهواقعا خیلی. کارها بکنیدمنم دانشجو پزشکیمدرسته متاهل بودم اما مامانم خیلی ه ...

ششم واقعا دوسدارم از جون و دل مایه بزارم براش حسرت و جایی ک من نرسیدم برسه

تکرار نکردن اشتباه،قشنگتراز معذرت خواهیه!

مرسی از امیدت🥺⁦♥️⁩

خواهش میکنم 

اگر مهمترین تجربه مو تو این مسیر بگم

داشتن یه خانواده حامی و یه مشاور عالی بود

مشاوری که دلسوزانه کمکم کرد متاسفانه هیچ اطلاعاتی الان ندارم ازشون وگرنه به همه معرفی میکردم ایشون رو...

مشاور خوب هم بهت راهکار انگیزشی میده هم پیگیری ات میکنه روزانه هم برنامه تو دقیق میچینه و....البته هر مشاوری خوب نیست

نمی‌دونم واقعا کاش یه آدم با تجربه بود تو این راه کمکمون کنه من میخونم خیلی هم میخونم ولی نمی‌دونم چ ...

دقیقا مثل سال دوازدهم من ...

هم گیج بودم هم فکر میکردم دارم میخونم پس

قبولم دیگه

ولی سال بعدش تازه فهمیدم اصلا نفهمیدم این مسیر رو چطور برم

ششم واقعا دوسدارم از جون و دل مایه بزارم براش حسرت و جایی ک من نرسیدم برسه

هنوز برای شما زوده .

ولی سعی کن کمکش کنی تیزهوشان قبول بشه امشال ازمون داره

خواهش میکنم اگر مهمترین تجربه مو تو این مسیر بگمداشتن یه خانواده حامی و یه مشاور عالی بودمشاوری که د ...

من شرایط گرفتن مشاور رو ندارم کلاس اینام ثبت نام نکردم تنها امیدم خودمه

میشه درباره روش برنامه ریزی بهم بگین. روزانه باشه یا هفتگی؟ و مرور ها چطور باشه🥺

رایج ترین روش برنامه ریزی برنامه ریزی براساس بودجه بندی آزمونای آزمایشیه

بودجه بندی آزمونا بخصوص در سالهای پایه پیشروی کند و منطقی ای رو داره که می‌تونه در یه تایم خوب دروس رو خوب پیش ببره

برنامه ریزی معمولا اینجوریه که معمولا دواطلبا میان تو دوهفته بازه آزمون آزمایشی یازده روزش رو میخونن

روز دوازدهم و سیزدهم دروس خونده رو مرور میکنن مثلا دوازدهمی ها یه روز پایه رو مرور میکنن و یه روز دوازدهم رو 

و روز آزمون آزمون میدن و بعدش که آزمون رو تحلیل میکنن

اما بازه مرور صرفا اینجوری نیست

مثلا شما یک گفتار زیست خوندید و تموم شده قبل اینکه کتاب رو ببندید یه دور میاید بررسی میکنید که چیا رو خوندید در حد پنج دقیقه مثلا میگید عملکرد یاخته هارو بررسی کردیم ساختارشون رو بررسی کردیم

یه تایم ای روتینی هم برا مرور می‌تونه تو برنامه باشه مثلا بیست دقیقه ای

مثلا شما میاید فرمولای فیزیک رو در بیست دقیقه مرور میکنید

یا خلاصه نویسی ریاضی کردید میاید در حد بیست دقیقه مرور میکنی

یه نوع مرور دیگه هست مثلا شما فصل یک شیمی دوازده رو تموم کردید و بودجه بندی آزمون بعدی صرفا فصل دو هست اما شما میاید برا مرور شبی مثلا پنج تا تست از مباحث آزمون قبلی میزنید

یه بازه های مرور کلان هم داریم

مثل دی که نیمسال اول کامل جمع میشه

بازه نوروز 

و بازه جمع بندی نهایی کنکور  معمولا به صورت آزمونای سه روز یکبار کنکور مرور و تمرین میشه

هفته پایانی کنکور هم که معمولا تورق سریع رو داریم

من شرایط گرفتن مشاور رو ندارم کلاس اینام ثبت نام نکردم تنها امیدم خودمه

این مشاور من میشناسم برای بچه های اینجا هم معرفی کردم خیلی مشاور خوبی هستن هم پیگیرن و هم با اخلاق.و من تاییدشون میکنم چون یکی از نزدیکانم باهاش مشاوره داشت

و بچه هایی ‌که از نظر مالی شرایط مناسبی هم ندارن کمک میکنن

یه پیام بهشون بده انشالله براتون مفید باشه و بتونید بهترین هارو برای خودتون رقم بزنید موفق باشید