2777
2789
عنوان

کنکوری جان

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 87 پست
ممنونم مرسی تشکررررر.بنظرتون نهایی و تشریحی خوندن رو باید از الان شروع کرد؟؟ یازدهم و دوازدهم رو با ...

بعضی هارو دیدم که هدفشون رو میارن کنکور اردیبهشت تراز خوبی میگیرن و اون بازه یه ماهه تا خرداد رو صرفا متمرکز رو نهایی میشن

اما شرایط فرد به فرد متفاوته

ولی قطعا از اول سال با برنامه تستی و تشریحی رو پیش بردن برا اکثر دواطلبا منطقی تره 

بسته به شرایطتتون متفاوتهنمیدونم چه پایه و رشته ای هستید

پشت کنکور

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعضی هارو دیدم که هدفشون رو میارن کنکور اردیبهشت تراز خوبی میگیرن و اون بازه یه ماهه تا خرداد رو صرف ...

ینی دیگه تیرماه رو شرکت نمیکنن؟

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
پشت کنکور

چون تایم امتحانا یه بازست و احتمالا خرداد رو هر روز درگیر امتحان باشید بنظرم هرچی زودتر شروع کنین و برنامه داشتین تایم بیشتری برا تسلط و کسب نتیجه بهتر دارید

نه تیر رو هم کنکور میدن

ینی دیگه تیرماه رو شرکت نمیکنن؟

خیر تیر رو هم کنکور میدن اما چون اونیکی بهتر عست در نظر گرفته میشه اردیبهشت معمولا بهتره

بشرطی ک برنامتونو فشرده تا فروردین تموم کنید

و اردیبهشت فقط تست و مرور وتحلیل

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

اتفاقا الان دوازدهمم و ۴۰۴ کنکورمه😁

پس پاشو و نزار هدفت و وقتت اتلاف بشه

همین امشال اینده تو معلوم کن

نزار سال ها بعد بشی ی پشت کنکور خسته  وافسرده

انشالله همتون بهترین باشید

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

سلام قشنگا

خیلی درخواست دوستی دادین

بچه ها واقعا نمیتونم قبول کنم ومشاوره داشته باشم

اما اگر جایی تاپیک کنکوری به پستم خورد هر انچه میدانم رو میگم شمام تگ کنید منو..

راجع به مشاور پرسیدید در تایپک های مختلف

بچها اگر فکر میکنید اونقدر مهارت دارید و قدرت برنامه ریزی اصولی و.تحلیل عملکرد هاتون و خیلی چیزای دیگه نیازی به مشاور ندارید 

اما یکی مثل من ک یکسال شکست خورد و سال بعدش با یه مشاور واقعا واقعا خوب و پیگیر به ارزوش رسید لازمشه قطعا...

انگیزه تونو هر روز شارژ کنید

کلیپ ها ی جذاب انگیزشی وقتی انرژی تون افت می‌کنه عالیه

ایدی مشاوری که میشناسم کاربلد و حرفه ای و باخلاق هستند و هوای حتی بچه های با وسع مالی کم رو دارند رو میزارم

امیدوارم بهترینا براتون رقم بخورهhenle89 روبیکا

همیشه برای رسیدن دیره و گاهی بقیه ازت میزنن جلو و تو میمونی و یه دنیا حسرت

پس زودتر تکلیفتو با خودت روشن کن

مرسی عزیزممیشه شماره شو بدی

نه متاسفانه 

اما به ایدی روبیکاشون پیام بدید پاسخگو هستند

روبیکا دارید؟

بگید یکی از اطرافیان تون معرفی کردن

این هم ایدی شونhenle89