2777
2789
عنوان

کنکوری جان

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 87 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ببخشید شما درباره مرخصی گرفتن از ترم یک اطلاع دارید؟😭

سلام بله می‌رید آموزش دانشگاتون و درخواست مرخصی میکنید معمولا دانشگاه های غیردولتی خیلی راحت تره مرخصی تا دولتی ولی دولتی هم میدن فقط کاراش بیشتره یکم

برید از آموزش دانشگاتون سوال کنید

رایج ترین روش برنامه ریزی برنامه ریزی براساس بودجه بندی آزمونای آزمایشیهبودجه بندی آزمونا بخصوص در س ...

ممنونم  مرسی تشکررررر.

بنظرتون نهایی و تشریحی خوندن رو باید از الان شروع کرد؟؟ یازدهم و دوازدهم رو باهم پیش برد تشریحی هارو؟

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
😂😂😂اصلا نمی‌دونم چجوری بخونم از کجا شروع کنم هنگ کردم قشنگ رشتمم تجربیه

سال چند هستید؟

کافیه شروع کنید و استارت بزنید و عوامل حواسپرتی و کم کاریتون رو شناسایی و به مرور حذف کنید

و اینکه حتی اگه به اشتباه هم شده شروع کنید

فقط شروع کنید

چون حتی اشتباه هم کنید بهتر از اینه که هیچ کاری نکنید

و اینکه قول میدم ندای درونتون می‌دونه باید چیکار کنید و از کجا شروع کنید فقط کافیه که ازش غافل نباشید و بهش گوش کنید

شما میدونی از کجا و چطوری میتونم مطمعن بشم؟دارم خل میشم انقدر پرسیدم و نصفی گفتن نه نصفی اره

متن خود انتخاب رشته هست

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

وقتی که کار از کار گذشته سر عقل میای البته برای کسی که هدف داره میخواد پیشرفت کنه هیچ وقت دیر نیست م ...

تفکر مادرتون و عینک دید و نوع نگاهش قابل تقدیری

مرحبا به این مادر

ممنونم مرسی تشکررررر.بنظرتون نهایی و تشریحی خوندن رو باید از الان شروع کرد؟؟ یازدهم و دوازدهم رو با ...

تستی و تشریحی با هم پیش ببر و مسلط بشو

برنامتو قوی بچین

این خیلی مهمه

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

سلام بله می‌رید آموزش دانشگاتون و درخواست مرخصی میکنید معمولا دانشگاه های غیردولتی خیلی راحت تره مرخ ...

خیلی ممنونم از راهنماییتون فقط آخه گفتن از ترم دو میدیدم

شما خودتون دیدین از ترم یک بدن؟😔

بچهایی که تجربی هستیدمن دانشجوی پزشکیمیه روزایی که دهم یازدهم بودم هدف نداشتم و فقط در گرفتن نمره خو ...

من بابت به اشتراک گذاشتن تجربتون 

هدفمند بودن و هدفمند تلاش کردن خیلی مهمه

و درک این مسئله که زمان هیچوقت منتظر نمیمونه که ما حالمون خوب باشه و ایده آل و صد خودمون باشیم که تلاش کنیم

زمان منتظر نمی‌مونه ما کامل بشیم

باید شروع کرد و تلاش کرد تا تایم نرفته

به مرور حال هم خوب میشه

درسا می‌ره جلو و پیشرفت رخ میده

و از تایم هم درست استفاده شده

تستی و تشریحی با هم پیش ببر و مسلط بشوبرنامتو قوی بچیناین خیلی مهمه

ممنون عزیزم.  ینی باید نصف تایم رو ب اختصاصی نصف تایم رو تشریحی اختصاص بدم؟

ی برنامه ی قوی از نظر شما چه ویژگی هایی داره؟؟

توجه کنید توجه ...................................... توجه ...................... و باز هم توجه..................................................................  از توجه شما سپاسگزارم      
وای از کجا مطمعن بشم کدوم درسته؟

نمیدونم واقعا

دوره های با آزمون که قطعا محرومیت داره

اما دوره های سوابق بعضی ها گفتن داره و بعضی ها هم نه

من دفترچه انتخاب رشته رو حقیقتا مطالعه نکردم اما شاید پاسخ سوالتون اونجا باشه

یا شاید راهی باشه با سازمان سنجش تماس بگیرید و سوالتون رو از سازمان سنجش بپرسید

یکی لایک کنه گمش نکنم تاپیکو

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش↻                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

پیام نور رو دیدم که از ترم یک مرخصی میدن

ولی آزاد رو نمی‌دونم

ولی تا جایی که میدونم نباید منعی باشه

یکم باید بیشتر بری و بیای 

برو پیش کارشناس آموزش رشتتون هدف و شرایطتت رو براش کامل توضیح بده و ازش درخواست کمک کن

راهی باشه قطعا کمکت می‌کنه