2777
2789
عنوان

کنکوری جان

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 87 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی برسی ۱۲تازه میفهمی هدف چیهرویا چیهزمانیکه وقت کمه

وقتی که کار از کار گذشته سر عقل میای البته برای کسی که هدف داره میخواد پیشرفت کنه هیچ وقت دیر نیست مامان من میگه همین که الان به اشتباهت پی بردی پس از الان شروع کن درسته دوازدهمم درسته خیلی دیر شده ولی بقولا ما تلاشمون میکنیم اگه نشد می‌مونیم پشت کنکور می‌مونیم پشت رویامون ولی من واقعا نمی‌دونم از کجا شروع کنم 

بچهایی که تجربی هستید

من دانشجوی پزشکیم

یه روزایی که دهم یازدهم بودم هدف نداشتم و فقط در گرفتن نمره خوب تو مدرسه میگذشت واقعا هیچکس نبود راهنماییم کنه..دوازدهم خوندم اما واقعا اشتباه داشتم و غرور کاذب که میتونم از پسش بربیام..اما نشد

سال بعدش به ی دنیا ریسک موندم پشت کنکور...

خودمو جمع و جور کردم و با جدیت یه مشاور خوب و حرفه ای گرفتم و شروع کردم و. و نتیجشم دیدم

همش میگم کاش از دهم کسی بود منو به سمت مسیر درست سوق میداد که یکسال از عمرم هدر نمیرفت

بچها شمام میتونید ولی اصولی ولی با مهارت

نگید من نمیتونم من تازه متاهل هم بودم

اما مشاورم خدا هر جا هست یارش باشه خیلی کمکم کرد

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

وقتی که کار از کار گذشته سر عقل میای البته برای کسی که هدف داره میخواد پیشرفت کنه هیچ وقت دیر نیست م ...

جوابتو دادم

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

ینی بنظرت میتونم هم یازدهمو تشریحی بخونم هم تستی؟ آخه مشاورمون میگفت دیگه وقتتون رو بذارین فقط تشریح ...

ببینید من با نظر مشاورتون موافقم

اولویت اول باید دروس نهایی و تشریحی باشه چون ضروری تره ولی مثلا شما زیست رو تشریحی خوندید و تایم دارید حالا میتونید این درسی که تشریحی خوندید رو بصورت تستی هم پیش ببرید و اینکه امسال تایمتون خیلی خالی تره 

سال بعد کارا زیاده

و تایم تنگ تره

اگه از تایم روزانتون درست استفاده کنید 

و عوامل اتلاف تایم روزانتون رو بشناسید و اونا رو کم کنید و کم کم حذف کنید باور کنید که تایم کافی رو برا بستن یازدهم هم بصورت تشریحی و هم تستی دارید

و در باب معدل دهمتون

معدل دهمتون معدل عالی و تاپی نیست حقیقتا

اما نسبت به اینکه اول سال نهاییتون بوده و نهایی ها هم سخت بوده معدل خوبی هست

ببینید معدلتون از۹۰درصد دانش آموزا بیشتر هست قطعا 

اما رقابت کنکور بین افراد و درصد محدودی از دواطلبان هست 

شما الان خودتون رو از سیاهی لشکرا جدا کردید

اما در رقابت اصلی کارای زیادی برا انجام مونده

و فرصت زیاد و کافی هست

نهایی یازده

دوازده و کنکور

درکنارش اگه تایم زیادی ایجاد کنین و با برنامه درس بخونین میشه یه نیم نگاهی به ترمیم داشت

ولی فعلا نه 

چون اولویت فعلی کسب بهترین نتیجه در سال یازدهم هست

که فرصت کافی هم هست

چون تازه اول مسیریم

یازدهم

واقعا تایم طلایی داره اگر از دستش ندی

اگر به اتلاف نگذره

بچها اینده تونو جدی بگیرید باور کنید ب سختیاش می ارزه وقتی کارنامه کنکورتو دیدی که یه رشته تاپ اوردی وقتی خانواده و فامیل بهت افتخار کردن اون لحظه هیچکدوم سختیا و محدودیت هات یادت نمیاد

آزاد

میخوای کنکور بدی

اره میتونی فکر کنم جریمه نداره مرخصی دانشگاه ازاد ولی بپرس