2777
2789

می‌خوام حرکت شناسی بخونم 

یکی از دوستام گفت اگه تابستون نخوندی 

نمیتونی جمعش کنی خیلی سخته 😞 

فیزیکم خوبه تقریبا 

کلاس هم گرفتم کل حرکت شناسی رو تابستون گفته 

واقعا نمیشه تا  آخر مهر تمومش کنم ؟ 😭😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام مبحث مهمی هست و سهم خوبی در بین سوالات کنکور داره

بله بشرط تست زیاد و تحلیل فراوان میتونید تا ۱ماه دیگه به تسلط قابل قبولی برسید

لازمه اش تست و تحلیل و البته مرور هست بصورت روزانه 

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

خیلی سبز بهتره

بله برای سطحای بالا 

ولی وقتی ضعیفی نمیتونی اونا رو بزنی 

میکرو همه نوع تست داره آسون متوسط سخت 

خیلی سبز می‌تونه منبع دوم براش باشه 

بازم بستگی ب سطحش داره💜💜💜

مرسیی 🙂❤️کتاب خیلی سبز بگیرم ؟ یا چی؟

من دانشجو پزشکی ام سال اولم کتابی رو انتخاب کردن وه هیچ سنخیتی با سطحم نداشت و باعث شد فیزیکم درصدش پایین باشه و اصلا پیشرفت نکنم اما سال بعد چون متناسب با سطحم شروع کردم و بعد منابع مکمل خیلی خوب شد

دانشجوی پزشکی هستم.من رو در تاپیک های کنکوری و پزشکی تگ کنید.زود ازدواج کردم و.متاهل بودم ک کنکور دادم یکسال هم پشت کنکور موندم.لطفا دیگه سوالات کنکوری نپرسید لطفا ❤️چون دیگه اصلا پاسخ نمیدم چون واقعا علم کافی و وقتشو ندارم دیگه مخصوصا هرسال قوانین عوض میشه.ایشون قبلا مشاور خودم و برادرم بودن خیلی عالین کلا در رابطه با کنکور باهاش صحبت کنید خیلی قبولش دارم.henle89 خ حسینی ایدی روبیکاشون... عاشق همسر فداکارمم..مهمترین ویژگی راستگویی و قلبم مهربونمه ..از آدمای بی ادب بیزارم..عاشق تابستون و شیر کاکائو

بله برای سطحای بالا ولی وقتی ضعیفی نمیتونی اونا رو بزنی میکرو همه نوع تست داره آسون متوسط سخت خیلی س ...

عزیزم بین کتاب‌های فیزیک خیلی سبز سطح تستهاش آسونتره ولی به جاش، درسنامه کاملتری داره وبرای کسانی که میخوان تازه شروع کنن خیلی سبز رو همه پیشنهاد میدن، بعد از خوندن خیلی سبز دیگه حالا بسته به سلیقه خودت میتونی میکرو یا نشر الگو تهیه کنی