2777
2789

چیا هستن؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

اصل شناسنامه و کارت ملی یا رسید کارت ملی 

پرینت صفحه دعوت به مصاحبه 

۳ قطعه عکس

مدرک زبان و مدرک ورزشی لوح تقدیر از مدرسه حتی برای دبستان مدرک هلال احمر دوره cpr اگر دارید خیلییی تو قبولیتون کمک میکنه حتما ببرید 

مدرک گواهینامه اگر دارید

کفش و لباس ورزشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصل شناسنامه و کارت ملی یا رسید کارت ملی پرینت صفحه دعوت به مصاحبه ۳ قطعه عکسمدرک زبان و مدرک ورزشی ...

من یه گواهی از هلال احمر گرفتم ک نوشتس بدین وسیله گواهی میشود اینجانب از این تاریخ با ما همکاری داشته

این خوبه ؟ بعد این cpr چیه؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤|

من یه گواهی از هلال احمر گرفتم ک نوشتس بدین وسیله گواهی میشود اینجانب از این تاریخ با ما همکاری داشت ...

اره عالیع همونو ببر 

دوره cpr دوره اموزش احیای قلبی و ریوی اگه دوره دیده باشی بهت مدرک میدن 

اره عالیع همونو ببر دوره cpr دوره اموزش احیای قلبی و ریوی اگه دوره دیده باشی بهت مدرک میدن

نه اینو نرفتم ولی تو گوگل میخونم شاید اونجا بدردم خورد

اره عالیع همونو ببر دوره cpr دوره اموزش احیای قلبی و ریوی اگه دوره دیده باشی بهت مدرک میدن

این تجربه هارو چجوری داری؟ خودت دانشجو فوریت هستی؟

این تجربه هارو چجوری داری؟ خودت دانشجو فوریت هستی؟

نه دعوت شدم برا مصاحبه امسال 

انقد اینور اونور خوندم 

یه پی دی اف دارم به دردت میخوره سوالای مصاحبه ش هست اگه دوس داری درخواست بده بفرستم 

نه دعوت شدم برا مصاحبه امسال انقد اینور اونور خوندم یه پی دی اف دارم به دردت میخوره سوالای مصاحبه ش ...

خودم از یه سایت دانلود همونو بخونم هم کلی هست

تو بگو مدرک بسیج خوبه؟

اقا من فقط گواهی هارو ببرم یا لوح اینارو هم ببرم؟

خودم از یه سایت دانلود همونو بخونم هم کلی هستتو بگو مدرک بسیج خوبه؟اقا من فقط گواهی هارو ببرم یا لوح ...

ببین هر چی داری ک فک میکنی کمکت میکنه ببر فوقش میگن این مدرک لازم نیس اره بسیجم ببر گواهی لوح همه رو ببر