ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
در آفریقا هر روز صبح آهویی از خواب بر می خیزد ک میداند باید سریع تر از یوز بدود تا شکار نشود و یوزی ک میداند باید سریع تر آهو بدود تا از گشنگی نمیرد، مهم این نیست آهو باشی یا یوز مهم این است با اولین اشعه آفتاب با تمام سرعت بدوی!😁
و مدام داری ضدجوش میزنی نه تنها خوب نمیشه شد دفاعی پوستتم تخریب میشه
ابرسان و مرطوب کننده هم بذار توی روتینت
و اینکه صابون خوب نیست برای پوست صورت، فوم شست و شو بگیر
تو مانند رگههای نور که از بین درختان میتابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐
مرطوب کننده نمیزنی؟از صابون استفاده نکن واسه جوش ها ژل شستشو که داخلش سالیسیلیک اسید داشته باشه استفاده کن صورتت که خشک شد تونر بزن با مرطوب کننده تو روز هم ضد آفتاب بزن
آخه زیاد هم بشوری صورتت خشک میشه و سد دفاعی پوست نابود میشه،وقتی با شستوشو چربی اضافه رو بردی واسه اینکه چربی اضافه و بیش از حد جدید تولید نشه نیاسینامید بزن اینطوری پوستت کنترل میشه