2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یه سریال گردن زنی رو دیدم از اون روز فشارم پایین نمیاد' استرسم تمومی نداره. حالا کتاب جنایی بخونم که دیگه الفاتحه. کتاب عاشقانه'رمانتیک 'بدون دعوا 'بدون مردن 'بدون مریضی 'بدون شکست عشقی و خیانت اگه میشناسید معرفی کنید! که بعید میدونم پیدا کنید

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
من یه سریال گردن زنی رو دیدم از اون روز فشارم پایین نمیاد' استرسم تمومی نداره. حالا کتاب جنایی بخونم ...

وای منم انقدر حالم بد شد خصوصا وقتی فهمیدم داستان واقعی عه

کتاب ها واقعیت رو نشون میدن که این چیزهایی که میگی من تو هیچ کتابی ندیدم

ولی کتابا فانتزی میتونی بخونی

چند تا کتاب جنایی دیگه هم میتونی معرفی کنی

مجموعه کتابهای آگاتا کریستی که محشرن 

جنایت و مکافات 

برادران کارامازوف 

خدمتکار و ادامه ش راز خدمتکار

بخش دی

در قفل شده

رستگاری یک قدیسه 

مارمولک سیاه

بنظرم اگه میخوای شروع کنی ب خوندن از رمان های کریستی شروع کن خصوصا ده بچه زنگی یا (سپس هیچکس نبود) 

هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
وای منم انقدر حالم بد شد خصوصا وقتی فهمیدم داستان واقعی عه کتاب ها واقعیت رو نشون میدن که این چیزهای ...

بازم خداروشکر خیلی شبیه داستان واقعی نساختن . من فعلا اینو هضم کنم بعدش میرم سراغ خوندن

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
مجموعه کتابهای آگاتا کریستی که محشرن جنایت و مکافات برادران کارامازوف خدمتکار و ادامه ش راز خدمتکارب ...

مرسی عزیزم

وای عاشق رمان های کریستیم چند تایی رو خوندم