ari__ana مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2653 عنوان همین الان برو کتابفروشی 172 بازدید | 16 پست همین الان کتاب دیزی دارکر رو تموم کردم انقدر خفن بود و پایان غیر منتظره ای داشت پشمام ریختهه😂😂حتما بخوانید یه رمان جنایی پرفروشه 1403/07/02 | 11:22 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آوا_دختره_آقا_جعفر عضویت: 1402/03/27 تعداد پست: 8506 پول ندارم😐 متاسفانه روانم دیگه یاری نمیکنه صبوری کنم ، تذکر بدم ، یادآوری کنم یا قهر کنم که باهام درست رفتار بشه فقط دارم حذف میکنم .
کریستی_آگاتا عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1959 کتاب جنایی رستگاری یک قدیسه روهم بخون محشره هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
ari__ana مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2653 وایی منم دارمش ولی هنوز وقت نکردم بخونمش این لطفو به خودت بکن و همین الان شروعش کن
مونس۷۱۶۶ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2762 من یه سریال گردن زنی رو دیدم از اون روز فشارم پایین نمیاد' استرسم تمومی نداره. حالا کتاب جنایی بخونم که دیگه الفاتحه. کتاب عاشقانه'رمانتیک 'بدون دعوا 'بدون مردن 'بدون مریضی 'بدون شکست عشقی و خیانت اگه میشناسید معرفی کنید! که بعید میدونم پیدا کنید کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
ari__ana مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2653 کتاب جنایی رستگاری یک قدیسه روهم بخون محشره چند تا کتاب جنایی دیگه هم میتونی معرفی کنی
ari__ana مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2653 من یه سریال گردن زنی رو دیدم از اون روز فشارم پایین نمیاد' استرسم تمومی نداره. حالا کتاب جنایی بخونم ... وای منم انقدر حالم بد شد خصوصا وقتی فهمیدم داستان واقعی عه کتاب ها واقعیت رو نشون میدن که این چیزهایی که میگی من تو هیچ کتابی ندیدمولی کتابا فانتزی میتونی بخونی
کریستی_آگاتا عضویت: 1403/01/24 تعداد پست: 1959 چند تا کتاب جنایی دیگه هم میتونی معرفی کنی مجموعه کتابهای آگاتا کریستی که محشرن جنایت و مکافات برادران کارامازوف خدمتکار و ادامه ش راز خدمتکاربخش دیدر قفل شدهرستگاری یک قدیسه مارمولک سیاهبنظرم اگه میخوای شروع کنی ب خوندن از رمان های کریستی شروع کن خصوصا ده بچه زنگی یا (سپس هیچکس نبود) هنگامی که ظلم و بی عدالتی و سرکوبی مردم با قانون رخ دهد، قانون شکنی خود را در تاریخ ثبت میکند
مونس۷۱۶۶ عضویت: 1401/10/19 تعداد پست: 2762 وای منم انقدر حالم بد شد خصوصا وقتی فهمیدم داستان واقعی عه کتاب ها واقعیت رو نشون میدن که این چیزهای ... بازم خداروشکر خیلی شبیه داستان واقعی نساختن . من فعلا اینو هضم کنم بعدش میرم سراغ خوندن کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
سهیلاگلزارم عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 48847 با جنایی میونه خوبی ندارم روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔
ari__ana مدیر استارتر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2653 مجموعه کتابهای آگاتا کریستی که محشرن جنایت و مکافات برادران کارامازوف خدمتکار و ادامه ش راز خدمتکارب ... مرسی عزیزموای عاشق رمان های کریستیم چند تایی رو خوندم