2777
2789

[QUOTE=354559507]خیلی سخت پیش میاد که فرد زنده ای قسمتی از کبدش رو اهدا کنه.[/QUOTEخواهر شوهرم نیاز به پیوند داره بعد شوهرم میخواد بهش کبد بده همه جوره آزمایش انجام داده  دکترا گفتند اوکیه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عمل خژرناکی نیس ی قسمت از کبدو پیوند میزنن کبد شوهرت دوباره رشد میکنه و همون قبلی میشه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

تا حالا نشنیده بودم . چ جالب شوهر منم مریضی کبد داره همیشه نگران بودم کبدش از کار بیفته . یعنی کبد قبلیرو در میارن ی تیکه از کبد یکی میزارن جاش بعد رشد میکنه میشه ی کبد بزرگ و سالم ؟؟؟؟؟ کسی میدونه جواب بده مرسی 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
اهان شما از نزدیکی کسی رو می‌شناسید که کبدش رو اهدا کرده باشه

قرار بود من ب داداشم اهدا کنم که خوشبختانه سونو و آزمایشات خیلی خوب درومد و کامل درمان شده بود . تو اینیستا هشتک بزن اطلاعاتت بیاد دستت

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

تا حالا نشنیده بودم . چ جالب شوهر منم مریضی کبد داره همیشه نگران بودم کبدش از کار بیفته . یعنی کبد ق ...

باید گروه خونی اهدا کننده با گیرنده یکی باشه و سنش بین ۱۸ تا ۵۰ فکر کنم باید باشه باز دقیق نمیدونم و از لحاظ جسمی کاملا سالم باشه

ولی به نظرم شوهرتون مواظب باشند کبدشان درمان بشه چون بعد پیوند کبد باید خیلی نکات رو رعایت کنن، سعی کنن با رژیم غذایی و خواب مناسب و ورزش به درمان کبدشان کمک کنن