من حدود یکسال بخاطر شرایطی دور کار بودم و کلی هم اتفاق افتاد تو این مدت همش خونه بودم الان اضطراب اجتماعی گرفتم دلم میخواد با کسی دوست بشم و حرف بزنم باهاش (مونث) یا تو جمعی باشم تا اضطرابم کمتر بشه ولی امکانش نیست و بازم باید امسال اکثر مواقع خونه کار کنم پیشنهادتون چیه
شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;
دوستان عزیزم فطرت انسان خلقت انسان جوری افریدهدشده که اجتماعی باشه باید معاشرت کنه به اطرافیان ارتباط برقرار کنه تا روحیات خودش سازگار کنه روحیات وعواطف ادمی شوفا نمی شه تا باید ارتباط برقرار کنه به اطرافیان با اجتماع پیرامون تنهایی و تو خونه ماندن اصلا معنی نداره با فطرت ادم اصلا نمی خونه !!!!!