2777
2789
عنوان

دلم گرفته

206 بازدید | 30 پست

من حدود یکسال بخاطر شرایطی دور کار بودم و کلی هم اتفاق افتاد تو این مدت همش خونه بودم الان اضطراب اجتماعی گرفتم دلم میخواد با کسی دوست بشم و حرف بزنم باهاش (مونث) یا تو جمعی باشم تا اضطرابم کمتر بشه ولی امکانش نیست و بازم باید امسال اکثر مواقع خونه کار کنم پیشنهادتون چیه

چقدر سخت

شما رو نمیدونم ولی من از وقتی فهمیدم دلها و حتی حافظه ی آدمها هم دستِ خداست خودش آبرو نگه میداره توپ نمیتونه تکونم بده استغفار حضرت علی سوره واقعه برای رزق شمس برای زیبایی و جایگاه .....هر کدوم از سوره های قرآن رو واسه مشکلی ک دارین فقط مداومت کنین بالاخره یه روزی جواب میگیرین حداقل مداومت یکساله زندگی تون عوض میشه🧡راستی یادم رفت همراه با ترک محرمات و انجام واجبات و نماز اول وقت با خدا معامله کنین من خوب باشم واسه تو؛ تو خوب باش واسه من:) شاید گاهی وقت ها دعا هاتون دیر تر جواب میده ک خدا میخواد استقامتتون رو بسنجه(;

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی بیرون نمیرم ولی دلم نمیخواد با کسی در ارتباط باشم و از آدمها به شدت فراریم دوستم ندارم کسی ...

باید حلش کرد منم اینوطری بودم الان دلم میخواد ولی نمیدونم چیکار کنم  قبلش خییییلی بیرن بودم فکر کنم بخاطر اون الان بهم ریختم

منم خیلی دلم گرفته

دوست خوب نداشتن خیلی غم انگیزه

و دقیقا داشتم الان ب همین موضوع فک میکردم و بغضم گرفت

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

منم خیلی بیرون نمیرم ولی دلم نمیخواد با کسی در ارتباط باشم و از آدمها به شدت فراریم دوستم ندارم کسی ...

من نیز هم. همیشه دلم میخاد تو خونه باشم. 

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱
منم خیلی دلم گرفتهدوست خوب نداشتن خیلی غم انگیزهو دقیقا داشتم الان ب همین موضوع فک میکردم و بغضم گرف ...

آره البته درست میگی دوست خوب ندارم یه مدتم واسه همین از آدما فراری بودم انگار تو یه دنیای دیگم یا واقعا همه دغل باز و نامردن هم ترس دارم هم تنهایی

آره البته درست میگی دوست خوب ندارم یه مدتم واسه همین از آدما فراری بودم انگار تو یه دنیای دیگم یا وا ...

ببین دقیقا همینه

الان منم نمیدونم چرا دوستام اینجوری شدن

کلا محل نزارن:/ واقن دلم گرفته

مشاور کنکورم تیم خفنی داریم اگه خواستی مشاور همراهی برا کنکورت داشته باشی پیشتم حتما بهم پیام بده

دوستان عزیزم فطرت انسان  خلقت انسان جوری افریدهدشده که اجتماعی باشه باید معاشرت کنه به اطرافیان ارتباط برقرار کنه تا روحیات خودش سازگار کنه روحیات وعواطف ادمی شوفا نمی شه تا باید ارتباط برقرار کنه به اطرافیان با اجتماع پیرامون تنهایی  و تو خونه ماندن اصلا معنی نداره با فطرت ادم اصلا نمی خونه !!!!!

عشق می خوام ولی همدم و شریک زندگی باشه
بعد از کارتون تموم شد برو بیرون برو باشگاه برو پارک برو یه دور بزن

همون مشکل همینه زمانش رو ندارم پروژه هایی که میگیرم سنگینن همش خونم نهایت یکی دو ساعت اطراف خونمون برم که هیچی نداره