2777
2789
عنوان

کیا فقط در حد خوراک درامد دارن

237 بازدید | 9 پست

حسرت ب دلم موند ی بار همینجوری ی چیز خوشگل ببینم بخرم. نههه همیشه باید با کلی دعوا و غر شوهر بخرم اونم وقتی که واقعا اون لباسو ندارم و نیاز شدید دارم

.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سالهای سال خونه پدرم اینجور زندگی کردم بعدها که دست پدرم بازتر شد خسیسی ش نمیزاشت مام نفس راحت بکشیم 

بعد ازدواج هم تا سالها خونه شوهر گرفتار بی پولی بودم الان چند سالیه وضع بهتر شده انقد مریضی و خرج واجب عقب افتاده و تلنبار شده دارم که نمیرسم بهشون

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
سالهای سال خونه پدرم اینجور زندگی کردم بعدها که دست پدرم بازتر شد خسیسی ش نمیزاشت مام نفس راحت بکشیم ...

من خونه بابام وضع مالی خوب بود ولی مشکلات دیگه ای بود برای فرار از اونا با ی کی ک پول نداشت ازدواج کردم حالا نه عشق هست نه پول اه کاش بمیرم

.

من خونه بابام وضع مالی خوب بود ولی مشکلات دیگه ای بود برای فرار از اونا با ی کی ک پول نداشت ازدواج ک ...

منم خونه پدر جز مضیقه مشکلات بشدت زیاد بود و از مجردی لذتی نبردم و آسایشی تجربه نکردم

خونه شوهرم بی پولی و دست تنگی زندگی طبقه پایین خانواده شوهر که نزاشتن آب خوش از گلوم پایین بره 

*راهکارهای من برای بهتر شدن زندگیم 

- بعد نماز دعای کوتاهی از امام جواد هست راجع به افزایش رزق و ادای قرض خوندم خیلیییب موثر بود 

- برای عشق بین منو شوهرم خیلییی دعا می‌کنم اونم بشدت موثره

- برای دور شدن بی دردسر از شر خانواده شوهر هم دعا کردم موثر واقع شده شرشون کمتر شده 

درکنار دعا برنامه ریزی

+ اولویت بندی، مدیریت دقیق دخل و خرج و قناعت هم برای مسائل مالی 

+عشق ورزیدن شوخی های فیزیکی و کلامی خصوصی حموم مشترک رسیدگی به لباس و مو درحد وسعم و .... برای بهتر شدن روابط

+رفت و آمد کمتر و بایکوت و مشغول کردن خودم به زندگی برای دور شدن خانواده همسر 

اینا باعث شد زندگیم رو روال بیوفته ،امیدوارم برای شمام گره گشا باشه

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰