2777
2789

بعد سه روز که رفته شهرستان عیادت برادرش عین برح زهر مار اومده خونه. واسش جشن تولد گرفتیم. اولا که خیلی نق زد جشن گرفتیم بعد سر ی کادو که ۷۰۰ خریدم کلی نق که گرون خریدی بعدم رفت تو ماشینش نشست و با گوشیش بازی کرد.

بعدم حال داداششو زنشو پرسیدم میگه تو منو بیچاره کردی یدونه داداش دارم مگه میزاری حفظش کنم. کور شده و نمیبینه اون داداشش و زن عفریته اش چقدر زرنگن و مث مار میمونن.

از وقتی اومده مث برج زهرماره با لحن تند و بد باهام حرف میزنه چیکار کنم به یه ورمم نباشه و محل سگش ندم. خسته شدم از ادا بازیاش. سالهاست اینطکر سر موضوعات مسخره قهر میکنه . الانم چند روزه سر هرچیزی نق میزنه بحث میکنه منو خورد میکنه و من فقط سکوت میکتم چون چیزی بگم بدتر میکنه. ازش خسته شدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا بهش اهمیت نده بزار اینقدر داداشش و زن داداش ازش سو استفاده کنن خودش متوجه بشه

دل من فقط به بودنت خوشه🤍🫀✨  ... جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته... لطفاً به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید
تو هم کم محل کن برای چی تولد گرفتی براش؟ولش کن سرش گیج میره

من بد بخت چقدم زحمت کشیدم .

چیکار کنم اصلا دیگه رفتاراش برام مهم نباشه بخدا از دستش سردرد شدم قلبم درد میکنه

بنظرم دیگه وقتشه بری تو قیافه. چون اینجور ادم ها تا موقعی که سکوت کنی ادامه میدن. اصلنم نمیفهمن لطف میکنی. باید یه تلنگر بهش بخوره برگرده تنظیمات کارخونه. دروغ چرا خودمم یوقتایی اینجوری میشم بعد یهو شوهرم قاطی میکنه همرو به روم میزنه. درسته تو اون لحظه مقاومت میکنم ولی با خودم فکر میکنم چقدر اخلاقم گه بودااا. سعی میکنم اوکی شم

و خدایی که در این نزدیکیست 
بنظرم دیگه وقتشه بری تو قیافه. چون اینجور ادم ها تا موقعی که سکوت کنی ادامه میدن. اصلنم نمیفهمن لطف ...

همسرم اخلاقش ار اول همین بوده کل خانوادش همینن . دلم برا بچه هام میسوره

بنظرم دیگه وقتشه بری تو قیافه. چون اینجور ادم ها تا موقعی که سکوت کنی ادامه میدن. اصلنم نمیفهمن لطف ...

یعنی چه کنم. قهر که نمیکنم ور حد لزوم حرف میزنم باهاش ولی اصلا سمتش نمیرم واسه نازکشی و منت کشی و...

من بد بخت چقدم زحمت کشیدم .چیکار کنم اصلا دیگه رفتاراش برام مهم نباشه بخدا از دستش سردرد شدم قلبم در ...

خودتو سرگرم کارای خودت کن .آشپزی.پیاده روی.خرید.باشگاه (اونجا کلی دوست پیدا میکنی).آرایشگاه.وقتی سرت شلوغ بشه اون دیگه کاراش زیاد تو ذهنت نمیمونه.بعد تو رفتارت هم مثل قبل نباش.بعصی ها هرچی کم محلشون کنی بیشتر دوستت دارن