2777
2789

امشب داشتم گوشی همسرمو نگاه میکردم ببینم موجودیش چقدره تلگرامشو باز کردم یکی از چت هاشو دیدم که زمان داره بازش کردم دیم با ی دختر که اسمشو یکی از دوستاش سیو کرده چت کرده ولی چون بهش زمان داده بود همش نیومده بود فقط یک کلمه از دختره و بعدا حرفای مستهجن شوهرم و عکس زمان داری که فرستاده بود از اندام تناسلیش حتی روم نمیشد نگاش کنم حالم خیلی بده تپش قلب گرفتم بهش گفته بود در انتهای اون حرفا یادش به خیر یعنی نی نی سایتا رو میخوندم میگفتم هیچ وقت ممکن نیست برا من پیش بیاد حالا نمیدونم چطور طلاق بگیرم مامانم دق میکنه خیلی معذبم  

ای وای من

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین فقط اولین کاری که میکنی تصمیم بگیر اصلا بروش نیاری اول مدرک جمع کن بعد اگه خونه ای چیزی داره با زبون چرب و نرم ازش بگیر بعدا طلاق بگیر

خودتو آواره نکنی یهو

بچه هم دارید

#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید

منم تجربه خیانت دارم؛ برای من نمزاد بودیم بهم خورد ؛ اولش چت دیدم بیخال شدم عکس دیدم بیخال شدم آخرش دیگه علنی؛ با دختر بحثم شد 😂چ بد بود چقدر غرورم شکست لعنت بهشون خدا ازشون نگذره هرکس این متن خوند برای آرامش‌دلم‌ یه صلوات بفرسته و از خدا بخواد حقمو ازشون بگیره چقدر تو رو خانوادم واستادم؛ همسن و سال هام ازدواج کردن من بخاطر ی‌نمزادی خواستگار. ندارم دیگه 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

چ حس بد و مسخره ایه دست و پات شل میشه همزمان بدنت گرم و سرد میشه و میخای گریه کنی ولی تو شوکی میخای همون لحظه تمام پیونداتو با طرف پاره کنی ولی باید جلوش لبخند بزنی وانمود کنی ک خری خیلی سختههه 

بزار کم کم مدرک جمع کن از خیانتش و بعد طلاق بگیر الان زوده

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه