2777
2789
عنوان

بچه گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 43 پست
الهیییی ولی من از همسایمون شنیدم که اونم بچه گربه آچرده بود نگه می‌داشت جوونم نیست 50،55سالش میشه می ...

خیلی عزیزن کاش دستم بهش می‌رسید منم نزدیک چهل ساله هستم 🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تمام سعیتونو اگه میشه بکنید چون بچه اگه سردش بشه میمیر.... 🥹 من عاشق گربه هام اونم بچه گربه 😅🤌🏻

به نظرت زنگ بزنم آتش نشانی؟! همسرم میگه مادرش میاد ولی اگر میخواست بیاد این طفلک از ساعت ۷ میو میو نمی‌کرد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به نظرت زنگ بزنم آتش نشانی؟! همسرم میگه مادرش میاد ولی اگر میخواست بیاد این طفلک از ساعت ۷ میو میو ن ...

آره بنظرم هر چه زود تر اطلاع بدید اونقدر بهتره چون اون از ساعت 7صبح گرسنگس و میوه میوش بخاطر گرسنگیش هست 🫠

آره بنظرم هر چه زود تر اطلاع بدید اونقدر بهتره چون اون از ساعت 7صبح گرسنگس و میوه میوش بخاطر گرسنگیش ...

ببینم چکار میکنم براش نیومد هم شیری که گذاشتم رو بخوره

الهییییی🥹من بمیرم چه رنگی بود؟؟؟

مشکی با چشمهای سبز خیلی کوچولو 

اوخیییییی😂🥹

حالا یک دونه پیشی گردالی هم از این نارنجی ها افتاده بود دنبالم در جستجو از اونم می‌پرسیدم دوستت کجاست همسرم میگه آخه این زبون تو رو میفهمه🤣

حالا یک دونه پیشی گردالی هم از این نارنجی ها افتاده بود دنبالم در جستجو از اونم می‌پرسیدم دوستت کجاس ...

منم یه روز بچه گربه ترکیبی از سیاهو سفید افتاده بود دنبالم خیلی خوشم میومد ازش ولی میترسیدم 😂😂🤌🏻یه جوری راه می‌رفت که من میخواستم بشینم نگاه کنم بخندم😅🫠

منم یه روز بچه گربه ترکیبی از سیاهو سفید افتاده بود دنبالم خیلی خوشم میومد ازش ولی میترسیدم 😂😂🤌🏻 ...

من کلاس پیانو میرم تو خونه استادم یک گربه داره خجالتی دو ماهه تا من و پسرم رو میدید میرفت پشت پرده قایم میشد جلسه قبل خیلی شیرین اومد سرشو گذاشت رو پای پسرم که منو ناز کن 

کلا ما عشق گربه هستیم 

الهییییییی🥹

فعلا صدا بچه گربه قطع شده شاید اومده شیر رو خورده خداروشکر