از بعداز ظهر از تو خیابون صدای بچه گربه میاد الان دلم طاقت نیاورد با همسرم رفتیم کلی گشتیم دیدیم یک بچه گربه است پشت نرده های پنجره زیرزمین یک خونه نشسته یک کاسه شیر بردم براش ولی از جاش تکون نخورد هنوزم صداش میاد دلم براش میسوزه تو اون خونه هم کسی نیست نمیدونم مادرش گمش کرده چکار میشه کرد به نظرتون ؟
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️
حالا یک دونه پیشی گردالی هم از این نارنجی ها افتاده بود دنبالم در جستجو از اونم میپرسیدم دوستت کجاس ...
منم یه روز بچه گربه ترکیبی از سیاهو سفید افتاده بود دنبالم خیلی خوشم میومد ازش ولی میترسیدم 😂😂🤌🏻یه جوری راه میرفت که من میخواستم بشینم نگاه کنم بخندم😅🫠
منم یه روز بچه گربه ترکیبی از سیاهو سفید افتاده بود دنبالم خیلی خوشم میومد ازش ولی میترسیدم 😂😂🤌🏻 ...
من کلاس پیانو میرم تو خونه استادم یک گربه داره خجالتی دو ماهه تا من و پسرم رو میدید میرفت پشت پرده قایم میشد جلسه قبل خیلی شیرین اومد سرشو گذاشت رو پای پسرم که منو ناز کن
کلا ما عشق گربه هستیم
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️