2821
2789
عنوان

بچه گربه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 43 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

زنگ اون خونه رو بزنید ازشون بخواید همکاری کنن.اگه هم خودتون نتونستید برش دارید زنگ به اتش نشانی بزنی ...

اون خونه کسی داخلش نیست فعلا صداش نمیاد احتمالا شیر رو خورده سیر شده اگر دوباره صدا کرد زنگ میزنم حتما آتش نشانی چون راحت میتونن از رو نرده برن تو حیاط و نجاتش بدن

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من کلاس پیانو میرم تو خونه استادم یک گربه داره خجالتی دو ماهه تا من و پسرم رو میدید میرفت پشت پرده ق ...

منم وقتی میرم بیرون یه خوراکی پفکی چیزی میگیرم تا برسم خونه نصفشو به گربه های بومی پخش میکنم

یه پفک خانوادگی بزرگ گرفتم 

با دوستم نشسته بودیم بجای حذف زدن با هم به گربه پفک می‌دادیم باهاش حرف می‌زدیم

بعدشم وقتی داشتم برمیگشتم خونه سر راهم هم گربه دیدم به اونم پفک دادم 

وقتی با مامانمو بابامو داداشمو آبجیم میریم بیرون من وامیسم نازشونو میکشم مامانم میگه تو چقدر عاشق حیواناتی 😂😂😂

داداشمم اینجوریه وقتی یه گربه ای میبینم سریع میره وسایل مسخره میده بخوره 😂😂

یا ما گوشت نمی‌خوریم میدیم گربه بخوره 😂🤌🏻

یکی دو هفته پیش با عمو و عمه ام اینا رفته بودیم پارک

با دختر عمم و دختر عموم و داداشم و من 

کاری کردیم 15 تا گربه اومده بوده بودن دور برمون غذا میخواستن 😂🤌🏻

همه ام داشتن با تعجب نگاه میکردن 

یکی دو هفته پیش با عمو و عمه ام اینا رفته بودیم پارکبا دختر عمم و دختر عموم و داداشم و من کاری کردیم ...

الهی منم با پسرم میرم پیاده روی کلی گربه جمع میشه دورمون کافیه یک پیش پیش کنم تو هرخیابون بعد من بهشون میگم خاله جون 🤣🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اون خونه کسی داخلش نیست فعلا صداش نمیاد احتمالا شیر رو خورده سیر شده اگر دوباره صدا کرد زنگ میزنم حت ...

زنگ بزن عزیزم.منم ی نمایشگاه مبلی کار میکردم تو دیوار ی حالت کمد دیواری ساخته بودن داخلش کنتورهای برق و کابل های برق بود بالاش بچه گربه بود.جرئت نکردیم خودمون درش بیاریم زنگ اتش نشانی زدیم ۵تا مرد اومدن برا ی بچه گربه😂😂😂

زنگ بزن عزیزم.منم ی نمایشگاه مبلی کار میکردم تو دیوار ی حالت کمد دیواری ساخته بودن داخلش کنتورهای بر ...

دیشب آروم شد صبح با همسرم رفتیم دیدیم نیست و از شیر خورده بود امیدوارم مامانش پیدا شده باشه

شاید رفته قایم شده

نه صداش نمیاد بعد حیاطشون دورش نرده داره کاملا مشخص بود کلی هم پیش پیش کردم وسط خیابون 🤣😅

😂😂😂😂

همسرم هم چشم غره میرفت که زشته خجالت از سنت بکش🤣🤣🤣🤣

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز