بچه ها من از باسلام یه سفارش داشتم وقتی رسید هم کثیف بود هم اشغال. به غرفه دار پیام دادم بدون هیچ تعجب و حرفی گفت باشه با هزینه خودت برگشت بزن یعنی قشنگ خودش میدونست چی فرستاده. مدریت باسلام گفت هزینه رو فروشنده باید بده ولی چون ارسال اولیش رایگان بود گفتم من میدم که ضرر نکنه. صد و خورده ایی پول تیپاکس دادم حالا که رسیده تحویل نمیگیره😐 از تیپاکس زنگ زدن داریم بسته رو برگشت میزنیم. بهش پیام دادم چرا تحویل نمیگیری. با بیخیالی نوشته باید بیارن دم خونه. گفتم اوردن تو نگرفتی دوبارم اوردن. نوشته خب با پست باید میفرستادی به منچه😐😐 گفتم مگه فرق میکنه پستچی پست دم در باشه یا پستچی تیپاکس تازه من هزینه دوبرابر دادم زودتر برسه باز میگه با پست میفرستادی هزینش با خودت بوده اصلا چرت و پرت میگه. من یه چیز دیگه میگم اون یه چیز دیگه انگار مسته زنیکه
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پیگیری کن حتما، خیلی رو داره، منم حرصم در اومد خوندم 😕😕
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇