2821
2789

۱۰ صلوات فرستادم 

ممنون

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فرستادم

علاقه مندی هام : درس خوندن و فضای آکادمیک👩🏻🎓 زبان اسپانیولی 🇪🇸 شکرگزاری نوشتن🌸 کتاب خوندن📚 تست کردن غذای بین الملل و کافه های جدید با داداشم 🌮 ❤️دانشجوی رشته مشاوره خانواده❤️

۱۰ صلوات فرستادم ممنون

مرسی عشقم 

احمد الله على معدلة السلطان احمد شیخ اویس حسن ایلخانی خان بن خان و شنت و شهنشا و نژاد آنگه می زید اگر جان جهانش خوانی دیده نادیده به اقبال تو ایمان آورد مرحبا ای چنین لطف خدا ازرانی

ماه اگر بی تو بر آید به دودش نزنند

دولت احمدی و معجزه سحانی

می

جلوه بخت تو دل میبرد از شاه و گدا چشم بد دور که هم جانی و هم جانانی برسکن کا کل تر کانه که درطالع تست بخش و کوشش خاقانی چینگز خانی گرچه دوریم به یاد تو سر می گیریم بعد منزل نبود در هر روحانی از گل پاریم نتیجه میشی شگفت جندا دجله بعدا د و می ریحانی

سر عاشق که نه خاک در معشوق بود کی خلاصش بود از محنت سر کر داتی

نه

سرکردانی

ای نیم سحری خاک دریا بسیار

که کند حافظ از و دیده دل نورانی

تعبیر :به زودی ایم فراق به پایان می‌رسد و شما ب دیدار یار مفتخر میگردی این اتفاق به مناسبت بخت و اقبال بزرگ خوب شماست پس قدر این لحظات شادی افرین را بدان موفق و سربلند باشی

۱۰ تا میفرسمالههنیتمم کردم

مردم دیده باجر به اختنا ظرفیت دل سرگشته ماغیرتر اذا کیفیت ارم اما معروف رستمی بند کر چا خو دل ریش می ان بیست از ا رسدده اکر در طلعت طاهر فست بسته دام و قفس باد چو مرغ و حشی عاشق مفلس اکر لب داش کرد نتار مکش عیب که بر نقد روان قا درست

قادریت

عاقبت است بدان شرمندش بره هر که را در طلبت ہمت اوقا ضرت

روان پخش می نامه هم هرگز زنانه در رو خرابی و است با فرست

و

در نزنم ن که و آتش سودای تو بی ترین کی توان گفت که بر داغ دلم صابریست وز اول که سرعت تو دید کنیم که پریشانی این ساله را آخر فیت

سیریوند تو خانه دل حافظ راست

کیست انگیم مهربون تو و خار است و

تعبیر :برای رسیدن به خاسته ات باید بکوشی و رنج ببریدکسی که رنج نبرده گنج نمیابد باید از نزدیک با مشکلات مبارزه کنی هیچ انسانی صاحب آنچه که میخاستم نبوده

مرسی عشقم احمد الله على معدلة السلطان احمد شیخ اویس حسن ایلخانی خان بن خان و شنت و شهنشا و نژاد آنگه ...

حاجت روا شی به حق امام حسین ع 

ممنونم

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم