2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ببخشید میشه نزنیم

1245 بازدید | 55 پست

بچه ها داریم جدا میشیم اما با هم زندگی میکنیم 

نزدیک ب سه ماه هست ک نصفه شب میاد و میره وبعد هم در ساختمون و در کوچه رو باز میزاره هر چی میگفتم ببند گوش نمیکرد دیگه دیشب بهش پیام دادم بی غیرت اونم اومد میخواست بزنتم من هیچی نگفتم گفتم ببخشید میشه نزنیم بعد هم گفت بی غیرت ننه ات بی غیرت باباته هیچ جوابی ندادم ترسیدم 

الان ناراحتم ک چرا جواب ندادم حرفم بد بود به نظرتون 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورش این از خونه اش بری بیرون 🖤

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

حرفت بسیار بد بود ....

ولی  این رابطه نیاز به ترمیم داره چرا شما باید به همسرت این حرف رو بزنی (تقریبا بدترین حرفیه که یه مرد می‌تونه بشنوه) ، چرا اون باید به خودش جرات بده روی شما دست بلند کنه؟ 

چرا هنوز باهاش زندگی میکنی 

درو باز میذاره خدایی نکرده بلایی سرت بیاد چیکار میکنی؟

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

چرا نرفتی خونه پدرت وقتی دارید جدا میشید‌؟اینطوری اذیت میشی ک عزیزم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
دیوونه ایا، طلاقت رو بگیر

چرا هر چی میشه میگن طلاق

طلاق تو جامعه ای که به زنی که طلاق گرفته نگاه بد میکنن

طلاق وقتی حامی نداری

هعی طلاق

یکم مردا به فکر درست کردن اخلاقشون باشن بد نیس

زن شده کیسه بکس براشون

https://t.me/Mlody_kor