2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم ببخشید میشه نزنیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1245 بازدید | 55 پست
خوب عزیزم داره میگه ناشیزم میکنه😐اینجوری طلاق بگیره؟

میگه داریم جدا میشیم بعد آخرش هم گفته الان ناراحتم که چرا جوابش رو ندادم و... 

منم گفتم دیوانه ایا، طلاقت رو بگیر... 

دقیقا همین متن پیامم بود... یعنی درگیر جواب ندادن و دادن و... نشو 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جهیزیه ام رو بردم ۸ماه هم خونه پدر مادرم بودم اون رفت وسیله چید زد الزام ب تمکین من هم برای اینکه ...

الان اصلا خونه نمیاد؟میخواد چکارکنه وچرا تکلیفت رومشخص نمیکنه.حس نمیکنی میخواد خسته بشی وحق وحقوقت روببخشی

متاسفانه انسانها خیلی وقتها قدر داشته های خودشون را نمیدونن و زمانی که از دستش دادن تازه میفهمن چی ا ...

واقعا درست میگید ...

من اما فکر نمیکنم هیچ وقت دلش برای من تن بسه یا پشیمون بشه 

الان اصلا خونه نمیاد؟میخواد چکارکنه وچرا تکلیفت رومشخص نمیکنه.حس نمیکنی میخواد خسته بشی وحق وحقوقت ر ...

نه نمیاد اصلا فقط نصفه شب میاد

اره دقیقا قصدش همینه ک من مهریه ببخشم منم زورم میاد مهریه ببخشم

میگه داریم جدا میشیم بعد آخرش هم گفته الان ناراحتم که چرا جوابش رو ندادم و... منم گفتم دیوانه ایا، ط ...

درسته حرفاتون

الان اسی گفت میخواستم طلاق بگیرم اما میترسم ناشیزم کنه

میدونی دو تا راه یا مهریه ببخشه ناشیزش نکنه

یا مهریه رو بگیره شوهر نکنه

https://t.me/Mlody_kor

نه نمیاد اصلا فقط نصفه شب میاداره دقیقا قصدش همینه ک من مهریه ببخشم منم زورم میاد مهریه ببخشم

دیگه اگه بخوای از شر این مرد خلاص شی دو تا راه داری:

1. مهریتو ببخشی ناشیزت نکنه

2. مهریتو بگیری دیگه شوهر نکنی

https://t.me/Mlody_kor

من جهیزیه ام رو بردم ۸ماه هم خونه پدر مادرم بودم اون رفت وسیله چید زد الزام ب تمکین من هم برای اینکه ...

ببخشید نباید این موضوع را اینجا عنوان کنم ولی هر زمان که جهت پیشبرد هدفتون احساس کردید که دارید به بن بست میخورید اطلاع بدید تا من از طریق ارتباطاتی که دارم با اعمال نفوذ مشکلتون را در هر ارگان یا نهادی حل کنم

نه نبخش وقیح ترش میکنی.بزار اون خسته بشه برای خودت ودل خودت زندگی کن.با کسی نیست؟

نمیدونم عزیزم ک با کسی هست یا نه اما ب شدت بچه ننه هست و هنوز پیش پدر مادرش می‌خوابه نصفه شب هم تعقیب اش کردم می‌ره خونه مامانش میخوابه