2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 88 پست
خدا حفظش کنهرفتارش با پسرش خوبه؟

زنده باشی عزیزم..اره پدر خوبیه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بگو. اخه. حر وم. زاده. خودت. به. دختر. مردم. رسیدی. مگه؟

🥲🥲🥲🥲

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ی چیز دیگه هم بگم شوهرم میگه فقط بخاطر بچه میخوامت وگرنه تا الان طلاقت داده بودم🙂حالا من احمق تاحال ...

توام. بگو. منم. اگه. جا. داشتم  پیش. تو. سگ  نمیموندم  شرف. نداره. که 

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

نگودیگ من فشارم رفت بالارواب بیوفته عوضی بگومگه اسیرتم نکبت یافک کردی کلفتم ک اینطوری رفتارمیکنی

تازه با این کاراش میگه اگه خواستی برو ن مهر میدم ن بچه رو😂

اگه چیزی تو خونه هست برا خودت درست کن اون که اومد تخم مرغ بذار جلوش چند بار تکرار کن مدام تخم مرغ بد ...

نمیشه..بعضی مردها اخلاقشون گنده همین باعث کتک کاری میشه

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

چقدر شرایطت سخته. چقدر خانوما مظلوم هستن تو کشورمون. الان نه راه پس داری، نه راه پیش...طلاق بگیری مه ...

۷۰ درصد مردای اینران اینطوری ان خدا لعنتشون کنه...بعد میگه وقتی پسرم بزرگ شد میخوام بهش بگم عمت تورو بزرگت کرد🙂

نمیفهمه دیگه کاش میفهمید بعد خواهراش کلی پول دستشونه تو رفاهن هنوز شوهرای خواهراشو فحش میده ک ب خواه ...

اینجای نمیشه فوش دادخداازش نگذره ک دل دخترمردموچطومیشکنه میدونم خواهرتوزندانی زندانبانتم پسرت شده😞امیدوارم سرعقل بیادبفهمه همیشه جون نیس ی روزازپامیوفته شرمنده خیلی چیزامیشه😞

توام. بگو. منم. اگه. جا. داشتم پیش. تو. سگ نمیموندم شرف. نداره. که

دقیقا.. بهش گفتم اتفاقا 

پس از جدایی هم نمیترسه. درنتیجه قهر هم فایده نداره.

دقققا

۷۰ درصد مردای اینران اینطوری ان خدا لعنتشون کنه...بعد میگه وقتی پسرم بزرگ شد میخوام بهش بگم عمت تورو ...

عمه گفتن یاددادن ب بچم جزخط قرمزای من چه بشنوم یکی بش یادداده اتیشش میزنم ب شوهرت بگوحتمن خواهرت حامله شده پسرمپب دنیااورده مرتیکه نفهمه اول حرفتوتودهنت نشخارکن بعدزربزن حال بهم بزن

اینجای نمیشه فوش دادخداازش نگذره ک دل دخترمردموچطومیشکنه میدونم خواهرتوزندانی زندانبانتم پسرت شده😞ا ...

کاش😔❤