2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 88 پست
فکر نکنم با حرف درست بشه. باید یه حرکت جهادی بکنی. یه کاری کنی که احساس ترس بکنه. اگه شرایطش رو داری ...

متاسفانه دست و بالم بستس خونه بابام نمیتونم برم از ی طرف مادرم تو اون خونه مرده و عذاب میکشم از ی طرف دیگه هم زن بابام ازم بدش میاد و نمیتونم برم اذیت میکنه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی پرروه بعد میدونی چی میگه میگه مگه ادم با لباس و گوشی میره بالا یا میگه کی شکمو باز میکنه ببینه ...

بگوپفیوزهرماه سه مرغ بخورنمیری عوضی هم بایدبه ظاهرت برسی هم ب شکمت رواب بیوفته بگوفقط یه چیزی شنیدی حالیت نیس ک ازاونوربوم افتادی بگوپیروگورتم همون گوشیولباس جمعت میکنه 

خیلی پرروه بعد میدونی چی میگه میگه مگه ادم با لباس و گوشی میره بالا یا میگه کی شکمو باز میکنه ببینه ...

یا خدا،عه بگو خوب تو که اینا رو میگی انتظار غذای خوب از من نداشته باش

بچه هم داری؟

https://t.me/Mlody_kor

میگفتی. این پولو. برای. کی. داری. جمع. میکنی🤐🤐🤐

واسه ننه عتیقش...میگه وقتی پولدار شدم ۱۰۰ میلیون ۲۰۰ میلیون میدم ب خواهرام ولی میگم کسی نفهمه واسه خودتون حالا ب من میگه اگه فهمیدم مخفی پسنداز کردی طلاقت میدم

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

متاسفانه دست و بالم بستس خونه بابام نمیتونم برم از ی طرف مادرم تو اون خونه مرده و عذاب میکشم از ی طر ...

اگه همسرت ترسو هستش اینکار رو بکن. یه هفته که بگذره احتمالا" میاد سراغت.‌ اون چند روز رو هم یجوری تحمل کن. براش شرط بذار مثلا" به شرطی که هر ماه فلان مقدار بهم بدی برمیگردم. 

راه دیگه ای به نظرم نمیرسه. شوهرت تا احساس خطر نکنه هیچ کاری نمیکنه. 

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸
یا خدا،عه بگو خوب تو که اینا رو میگی انتظار غذای خوب از من نداشته باشبچه هم داری؟

اره ی پسر دارم

واسه ننه عتیقش...میگه وقتی پولدار شدم ۱۰۰ میلیون ۲۰۰ میلیون میدم ب خواهرام ولی میگم کسی نفهمه واسه خ ...

کدوم. پولو قراره. پس انداز. کنی؟ میگفتی. کسی. نگفت. نده. اول شکم.  منو. سیر کن مرتیکه

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

بگوپفیوزهرماه سه مرغ بخورنمیری عوضی هم بایدبه ظاهرت برسی هم ب شکمت رواب بیوفته بگوفقط یه چیزی شنیدی ...

نمیفهمه دیگه کاش میفهمید بعد خواهراش کلی پول دستشونه تو رفاهن هنوز شوهرای خواهراشو فحش میده ک ب خواهرام نمیرسن

نمیفهمه دیگه کاش میفهمید بعد خواهراش کلی پول دستشونه تو رفاهن هنوز شوهرای خواهراشو فحش میده ک ب خواه ...

بگو. اخه. حر وم. زاده. خودت. به. دختر. مردم. رسیدی. مگه؟

😍😍😍😍 روزای خوبی در راهه

واسه ننه عتیقش...میگه وقتی پولدار شدم ۱۰۰ میلیون ۲۰۰ میلیون میدم ب خواهرام ولی میگم کسی نفهمه واسه خ ...

نگودیگ من فشارم رفت بالارواب بیوفته عوضی بگومگه اسیرتم نکبت یافک کردی کلفتم ک اینطوری رفتارمیکنی

اگه همسرت ترسو هستش اینکار رو بکن. یه هفته که بگذره احتمالا" میاد سراغت.‌ اون چند روز رو هم یجوری تح ...

ی چیز دیگه هم بگم شوهرم میگه فقط بخاطر بچه میخوامت وگرنه تا الان طلاقت داده بودم🙂

حالا من احمق تاحالا ن توهین بهش کردم ن غرورشو شکوندم کلی هم باهاش سازش کردم فقط گفتم خوشی زده زیر دلت اگه میخوای برو درخواست بده گفت تو درخواست بده من نمیدم مهرتم اگه میتونی بگیر بچه روهم نمیدم اینقدرررر اشغاله

چقدر شرایطت سخته. چقدر خانوما مظلوم هستن تو کشورمون. الان نه راه پس داری، نه راه پیش...

طلاق بگیری مهریه و نفقه نمیده، باهاش هم بمونی خودش رو اصلاح نمیکنه. اصلا" متوجه نیست خانواده اصلیش الان شما و پسرت هستی، نه خواهر و مادرش.

درخواست دوستی قبول نمیکنم🌸