2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1082 بازدید | 88 پست
سنتی. آشنا شدین یا دوستی؟

سنتی

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

خدابش صبوراعیوب بده سخته بامردخسیس زندگی کردن کاش همچین مردای هیچوقت زن نگیرن فقط دخترمردموبدبخت میک ...

ننشون اینا رو از گردن خودشون وا میکنن زن میگیرن کهزحمتشو بندازن گردن زن بدبخت

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا خدا،عه بگو خوب تو که اینا رو میگی انتظار غذای خوب از من نداشته باشبچه هم داری؟

آره بگو کسی شکمتورو هم باز نمیکنه ببینه امروز چی خوردی!!  

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

نمیفهمه دیگه کاش میفهمید بعد خواهراش کلی پول دستشونه تو رفاهن هنوز شوهرای خواهراشو فحش میده ک ب خواه ...

بگو نترس خواهراتو قرارنیست طلاق بدن

خواهرات بغل ی گردن کلفت دیگه میخابن،،تو براشون ناراحتی...خاک بر سر خواهر ذلیلت کنن

واسه ننه عتیقش...میگه وقتی پولدار شدم ۱۰۰ میلیون ۲۰۰ میلیون میدم ب خواهرام ولی میگم کسی نفهمه واسه خ ...

میخاستی بگی خاک دوعالم....خاک تمام قبرستانهای دنیا به سرت همین خواهرها اگه داشته باشن نمیزارن تو از جلوی در خونشون رد بشی.....عارشون میاد بگن این برادر ماهستش

بگو. اخه. حر وم. زاده. خودت. به. دختر. مردم. رسیدی. مگه؟

آفرین ،صد آفرین دختر خوبو نازنین فرشته ی روی زمین...گل گفتی.....شیر مادر حلالت

وظیفه مرد تامین مالی زن و بچه اش هست اگه قراره خرج نکنه مجبورش نکردن ازدواج کنه بشینه کنار دست مامان ...

همون مامان جونش براش زن می‌گیره...که به اصطلاح زن بیادپسرشو جمعش کنه.....انگار زن کارمند شهرداریه....

ی چیز دیگه هم بگم شوهرم میگه فقط بخاطر بچه میخوامت وگرنه تا الان طلاقت داده بودم🙂حالا من احمق تاحال ...

بگو لعنت بتو و لعنت به کسی که تو رو تربیت کرده...که از آداب زندگی هیچ بویی نبردی

۷۰ درصد مردای اینران اینطوری ان خدا لعنتشون کنه...بعد میگه وقتی پسرم بزرگ شد میخوام بهش بگم عمت تورو ...

خدا پدر مادرایی رو لعنت کنه که همچین پسرایی رو به بار میارن

منم مث توام منم ن راه پس دارم ن راه پیش ولی موندم بچم بزرگ بشه اون موقعس ک من بزنم اون برقصه

آفرین یک لیوان آب هم دستش ندین....اینقدر تو سرش بزنین باپسرت که چشاش تاب برداره

منو بابام بدبخت کرد داد ب این🙂..کاش نابود بشن

آره فقط گفتن شوهر بدیم بره راحت بشیم....ی نونخور کم