2821
2789
عنوان

شوهر خسیس

1079 بازدید | 88 پست

با شوهری ک روزی دو سه تمن کار میکنه و واسه زن و بچه و خونه چیزی نمیخره و انتظار غذای اعیونی هم داره باید چیکار کرد؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باید فقط مدارا کرد

مدارا تا کی؟۳ ساله مدارا کردم دیگ ب سر رسیدم علنی بهش میگم فلان چیزو بخر نداریم با تحقیر میگم گوش نمیده فقط میگه بدهکاری بدم..بدهکاریش بخوره تو فرق سر خودش و ننش

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

شوهر من این برج برای یک ماهم فقط ۳۰۰ هزار تومن داد😑

۳۰۰ تمنو نباید برمیداشتی میگفتی بده ب ننش

۳۰۰ چی میشه اخه

شوهر من ب من پول نمیده بعد به مامانش دو روزی ۳۰۰ میده 😒

۳۰۰ تمنو نباید برمیداشتی میگفتی بده ب ننش۳۰۰ چی میشه اخهشوهر من ب من پول نمیده بعد به مامانش دو روزی ...

چی بگم اصلا حالیش نیست که منم خرج دارم بعدم انتظار ناهار و شام وکلفتی خونه و بچه داری رو هم داره وهمیشه ی خدا هم بهم  چپ چپ نگاه میکنه و غر میزنه نکبت

چی بگم اصلا حالیش نیست که منم خرج دارم بعدم انتظار ناهار و شام وکلفتی خونه و بچه داری رو هم داره وهم ...

همشون ی گوهن اشغالا

برو بخر بعد به شوهرت بگو بره پولشو بده

کی این زمونه قرضی میده اخه

ساعت ۹ گذاشت بیرون😂

کاش میشد😂

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز