2821
2789
عنوان

مبل جهیزییه

380 بازدید | 27 پست

بچه ها خونم کوچیکه مبل سلطنتی که هیچ دوسم ندارم کلا مبل های راحتی ام گنده ان مخصوصا دسته هاشون بزرگه خیلیاشون دیدم دوس ندارم این مبل های ریزه میزه رو تصمیم گرفتم بدم برام بسازن به نظر شما خوبن یا نه و اینگه رنگ خودشون خوبه یا یه رنگ دیگه و پایه طلایی یا سیلور

پیشاپیش ممنون از نظراتتون🫡❤️❤️❤️

این روزا مثل اون بچه تخس شدم که؛                              هی میخوره زمین،هی بلند میشه میگه دردم نیومد:)

مبل پازلی برای خونه کوچک بهتره 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کلا مبل بره خونه کوچیک اشتباهه

پس کجا بشینه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

پایه سیلور بهتره چهرنگی انتخاب کردی و چقد هزینش میشه تقریبی؟  

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

برای چوبش هر رنگی انتخاب میکنی فقط سفید و کرمی انتخاب نکن خیلی قدیمیو رو مخی شده من خودم فقط عاشق رنگ چوب و قهوه ای هستم چون حس گرمی چوبو میده پارچشو هم یه رنگ چرک تاب بگیر

کلا مبل بره خونه کوچیک اشتباهه

از یه مدل خوشم اومده ریزه میزن 

این روزا مثل اون بچه تخس شدم که؛                              هی میخوره زمین،هی بلند میشه میگه دردم نیومد:)

مبل پازلی برای خونه کوچک بهتره

پازلی دیدم چجوری آن به دلم ننشست نمیدونم چرا

پایه سیلور بهتره چهرنگی انتخاب کردی و چقد هزینش میشه تقریبی؟

بزا ببینم میتونم عکس بزارم انتخواب کردم بدم برام بسازن بعد

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز