2777
2789
عنوان

مبل جهیزییه

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 27 پست
پایه سیلور بهتره چهرنگی انتخاب کردی و چقد هزینش میشه تقریبی؟

یه مدل 5نفرس کاناپش صورتی چرکه تقریبا تکی هاش هم طوسی پایه هاشون سیلور

یه مدلم 7نفرس دوتا کاناپه صورتی یه تکی سرمه ای پایه ها طلایی

هنوز ندادم برام بسازن عزیزم

این روزا مثل اون بچه تخس شدم که؛                              هی میخوره زمین،هی بلند میشه میگه دردم نیومد:)

الان مبل های مینی مال خیلی ترند شده برای فضاهای کوچیک هم عالیه

آره خودمم مینیمال دوس دارم

این روزا مثل اون بچه تخس شدم که؛                              هی میخوره زمین،هی بلند میشه میگه دردم نیومد:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مدل 5نفرس کاناپش صورتی چرکه تقریبا تکی هاش هم طوسی پایه هاشون سیلوریه مدلم 7نفرس دوتا کاناپه صورت ...

چه رنگ جسورانه ای   عکس مدلهارو داری؟

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

چه رنگ جسورانه ای عکس مدلهارو داری؟

🙃آره دارم نمیتونم بزارم🥲

چطورن؟

مبارکت باشههه خیلی قشنگن

هیچ دليلی ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است.

عی وای وسطیه چه کیوته

آره جم و جور کلا واسه خونه کوچیک میخوام 

آره جم و جور کلا واسه خونه کوچیک میخوام

حتی واسه خونه بزرگم سلطنتی قشنگ نیست

اینا راحت وکابردی ان   به سلامتی و دل خوش