2777
2789
عنوان

طبیعیه شوهر من انقدر بهم فحش میده

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 39 پست
عزیزم تو که می گی بخاطر دختر نوجوان نمی تونم طلاق بگیرم این یکی بچه رو هم آوردی که هم خودتو بدتر گیر ...

من ک یکیو میشناسم شوهرش پولداره ولی عصبی رابطشون خوب نیست زنه هم چندباری قهر کرده رفته خونه باباش واسه طلاق بعل دوباره برگشته 

ازونورم هی بچه میاره جاشو محکم تر کنه مثلا 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صددرصد یهو اینطور نشده از همون اول ازدواج بد دهن بوده .پس الان با وجود بچه هاتون برای اقدام به درست کردن ایشون دیر شده...تنها راه طلاق هست که شما میگید امکانش،نیس

خستم، خیلی خسته
چقدر زندگی کثیف مزخرفه که چه مجرد باشی مسخرس چه متاهلهمیشه یکی هست ک زندکیو ب ادم حروم کنهتف به ذات ...

تففففف

پدرم ۴ماهه فوت کرده و فهمیدم زندگی چقدرررررررر بی ارزشه

پدرم رفت در حالیکه نه لذتی از باغش برد نه ماشین جدیدش نه تک تک وسایلی که با عشق میخرید

کاش منم برم پیش بابام😭😭😭😭😭😭

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
صددرصد یهو اینطور نشده از همون اول ازدواج بد دهن بوده .پس الان با وجود بچه هاتون برای اقدام به درست ...

نه 

بخدا اینقدر آروم بود

اصلا بد دهن نبود

فقط توی دعواها بی محلی میکرد من میسوختم 

گاهی سیلی بهم زد

اما یکسال اخیر فقط فحش

آیا فرقی هم میکنه؟من که یه بچه داشتم و بخاطر همون بزرگه امکان طلاق نداشتم.بچه واسه شوهرم نیاوردم عزی ...

بچه ها پدر خوب میخوان پدر بامحبت میخوان. اونم شریک لحظات تلختون کردین. شما تو زندگی با شوهدتون چقدر در ناراحتی و عذابید .بچه ها هم همون حسو دارن. نمیبینی تو همین سایت چقدر نوجوون هست که از پدر بد شکایت داره

من ک یکیو میشناسم شوهرش پولداره ولی عصبی رابطشون خوب نیست زنه هم چندباری قهر کرده رفته خونه باباش وا ...

کآش شوهرم بی پول بود 

ولی عاششششششششق

بچه ها پدر خوب میخوان پدر بامحبت میخوان. اونم شریک لحظات تلختون کردین. شما تو زندگی با شوهدتون چقدر ...

تا الان که برای بچه هاش پدر خیلی خوبی بوده

فقط منم که به چشمش مثل دشمن‌خونیش هستم

پول مشاور به من نمیده!!!بخدا باورت نمیشه گاهی از در دروازه رد نمیشه، گاهی از سوراخ سوزن رد میشهیهو م ...

عزیزم متاسفم که داری شرایط سخت روحی رو تحمل میکنی

ولی ببین اینا مشکلات روتین هر زندگی هست

و ظاهراً همسرت مثلا تو سالم خوری تاکیددارن و شما موارد دیگه تو ذهنته

می‌خوام بگم تو هر زندگی ایراداتی پیدا میشه

شما هم که اینقدر خوب درک از زندگی و آینده ی بچه ها داری، پیشنهاد میدم امضامو بخون

تو دوره ی همسرداری شرکت کنی

و روی جنس مرد شناخت بیشتری داشته باشی

ان شالله حل میشه

همین که بفکری ،ده هیچ از خییییلیا جلویی 

من یه معلمم🌱.دلیل اینکه میام نی نی سایت سرگرمی نیست،یه جور انجام وظیفه س،یه جور کمک کردن، البته تا جایی که بدونم.پستایی که میذارم برای روشن شدن افکار هست. اتفاقا از اینکه ریپلای میکنید و جواب نظراتم رو میدید خیلی خوشحال هم میشم. در ضمن ،ادامه ی امضام تبلیغ نیست. تجربه  ی شخصی خودم و گروووهی از انسان هاست. * وقتی خواستید زندگی مشترک خیلییی خوبی داشته باشید و همسرتون رو اونجوری هست درک کنید و درست زندگی کنید،هم چنین وقتی نمیدونید چجور مردتون رو قوی و بزرگ ترش کنید و چطور مرد مقتدر زندگیتون کنیدش، به این آی دی تو ایتا پیام بدید.Admin_hamsardari@ ( ادمین دوره ی همسرداری). یا واذد این لینک شید(https://eitaa.com/joinchat/4060939106C6b31f6b3be)اونوقت بشین زیر سایه ی مردونش لذت زن بودن رو تجربه کن.
تا الان که برای بچه هاش پدر خیلی خوبی بودهفقط منم که به چشمش مثل دشمن‌خونیش هستم

پدر و مادری که اختلاف دارن  زندگیو به کام بچه زهر میکنن. پدری که فحاشی به مادر کنه. پدری که خودت نوشتی لجباز بچه ننه تنبل. چی بگم دیگه. ایشالا خدا کمکت کنه. چون بچه های الان خیلی راحت توی روی مادر وایمیستن میگن چرا منو آوردی. ایشالا شوهرت عوض بشه

نه بخدا اینقدر آروم بوداصلا بد دهن نبودفقط توی دعواها بی محلی میکرد من میسوختم گاهی سیلی بهم زداما ی ...

شاید با دوستایی معاشرت میکنه که بد دهن هستن. دوست خیییییلی تاثیر میزاره

خستم، خیلی خسته
تا الان که برای بچه هاش پدر خیلی خوبی بودهفقط منم که به چشمش مثل دشمن‌خونیش هستم

رابطه پدرومادر مستقیما روی سلامت روحی بچه ها تاثیر میزاره

شما میگی همسرتون اوایل خوب بوده الان بد شده

شاید چیزی اذیتش میکنه اما نمیتونه ابراز کنه 

مثلا شکست در زمینه کاری یا......