2777
2789
عنوان

طبیعیه شوهر من انقدر بهم فحش میده

673 بازدید | 39 پست

تا الان هر گهی بود ، لجباز بود، بچه ننه بود، بی منطق بود، تنبل بود، دست بزن داشت هر گهی بود، اینقدرررررر که توی این یکسال اخیر بهم فحش داده ازش متنفرررر نبودم

یعنی انقدر بهم گفته زر نزن گه نخور خر الاغ گدا حالم ازش بهم میخوره

باورتون میشه میگم کاش میزد ولی انقدرررررر بی احترامی نمی‌کرد

بچه ها حالم بده

حالم خیلی بده

خیلی بده زحمات به چشم نیاد بعد تازه حرف نامربوط هم بهت بزنن

دلم خوووووووونه

لطفا نگید طلاق

دلم نمیاد دختر نوجوانم آینده اش خراب بشه

مشاوره هم به هیچ عنوان نمیاد لعنتی

بارها تصمیم گرفتم مثل دو تا هم خونه باشیم ، ولی بخاطر مناسبات خانوادگی و اینکه تمایل ندارم دیگران از سردی روابط ما سر در بیارن ، امکانش نیست

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام

مامانم باغ داره، عین ندید بدید میوه ها رو بار میکنه میاره توی یخچال ، بعد که نمیخورن کپک میزنه به من میگه گدا

بچه کوچیکم ۱۵ ماهشه، غذا نمیخوره، با بدبختی بزور دو تا قاشق غذا میخوره به من میگه تو مادر نیستی!

قندش بالاس، نباید نون سفید بخوره، به ما هم گیر میده نخورید، ما میگیم چرا نخوریم. میگه بخورید شما خرید حالیتون نیست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت باید بری مشاوره

ی کاری کلاسی چیزی پیدا کن تو دست و پاش نباشی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

خودت تنهایی برو از مشاور کمک بگیر

پول مشاور به من نمیده!!!

بخدا باورت نمیشه گاهی از در دروازه رد نمیشه، گاهی از سوراخ سوزن رد میشه

یهو میره یه تومن میده یه کارتن انبه میخره، اما بچه ۱۵ ماهه بیرون از خونه تشنه باشه میگه من پول بابت آب بطری نمیدم، میخواستی با خودت از خونه آب بیاری

ب نظر من کلا با این آدم هم کلام نشو 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

مامانم باغ داره، عین ندید بدید میوه ها رو بار میکنه میاره توی یخچال ، بعد که نمیخورن کپک میزنه به من ...

عزیزم تو که می گی بخاطر دختر نوجوان نمی تونم طلاق بگیرم این یکی بچه رو هم آوردی که هم خودتو بدتر گیر بندازی هم اون طفلی رو بدبخت کنی؟ نمی دونم چرا اینجا همه از شوهراشون ناراضی ان ولی پشت سر هم بچه هم میارن

خب تو چیکار میکنی؟ هرکاری تا الان کردی برعکسش رو انجام بده.

اگه همیشه سکوت کردی این بار جیغ و داد راه بنداز جوری که واقعا وحشت کنه. همیشه جیغ میزدی این بار ابدا به روی خودت نیار که حتی میشنوی با بچه‌ها بازی کن و محلش نده انگار پشه وزوز میکنه.

میگه مادر بدی هستی بگو عوضش تو پدر خوبی هستی از این به بعد غذاش با تو و بذار بغلش و برو.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
الان بگم همه مبتوپن بهم ولی ببخشید همچین تحفه ای رو چرا براش بچه آوردی. اون ۱۵ ماهه رو میگم

آیا فرقی هم میکنه؟

من که یه بچه داشتم و بخاطر همون بزرگه امکان طلاق نداشتم.

بچه واسه شوهرم نیاوردم عزیزم. مگه من ماشین جوجه کشی شوهرم بودم.

بچه ام رو با عششششق برای خودم آوردم. 

تا توی پیری همدم خودم باشه