2777
2789
عنوان

خواستگار 🤦🏻‍♀️😊

143 بازدید | 14 پست

سلام به همه عزیزان من همین اولش معذرت می‌خوام بابت متن طولانی

دوستان من 22 سالمه و دانشجو هستم تو این دو سال که دانشجو هستم از همون ترم اول با به آقایی که دو سال از من بزرگتر بودن آشنا شدم و الان در حال حاظر ایشون 24 سالشه 

وقتی آشنا شدیم هر دو به خونواده هامون گفتیم جریان رو و خونواده هامون خیلی از هم خوششون اومد و وضعیت مالی ما یکم بالاتر از اوناس

رفت و آمد داشتیم و باهم خیلی خوب بودیم خونواده ها باهم عالی بودن روابطشون خیلی همو می‌دیدیم و من و سعید هم هر بار قرار میزاشتیم تو دانشگاه یا کافه می‌رفتیم همیشه خونواده ها در جریان بودن 

تا این که بعد از دو سال از رابطمون گذشت یعنی از عید امسال خونواده من یک دفعه نظرتون راجع به سعید عوض شد و پدرم گفت لازم نکرده با پسر غریبه انقد تو خوب باشی 2 سال هم برای آشنایی کافی هست تو خواستگارای خیلی خوبی داری از فردا هم دیگه با این پسر ارتباط نداری و جنگ ما شروع شد ...

من خیلی جرعت به خرج دادم و جلوی خونوادم وایسادم و حتی یک ماه قهر کردم از خونه رفتم و خونه مادربزرگم موندم و حالم خیلی بد بود 

سعید خواست بیاد خواستگاری که اجازه ندادم چون که اوضاع مالیش خوب نبود خونواده منم بسیار پول پرست میدونستم جواب رد بهش میدن خیلی بدتر میشه اوضاع منم گفتم عیب نداره با سعید تصمیم گرفتیم برای هم دیگه صبر کنیم و منم نخواستم بیشتر از این چیزی بدونه و اذیت بشه 

الان هم خونوادم از سعید متنفر هستن و هم سعید از خونوادم متنفره (اینم بگم که سعید پدرش فوت شده و باید تنهایی رو پای خودش وایسه و مثل من دانشجوعه درسش دو سال دیگه می‌تونه تموم شه و شاغل شه و هر شغلی نمیتونه بره چون خونواده من اصلا هر شغلی رو قبول نمیکنن)

البته زمانی که خونوادم و سعید رابطه خوبی داشتن پدرم به سعید شرط گذاشته بود که فقط کافیه کارمند بشی کافیه من خودم کمکت میکنم و به حس بینتون ارزش قائلم

الان من و سعید رابطه پنهون داریم 6 ماهه و هر روز داریم عذاب میکشیم چون هر روز یه خواستگار پیدا میشه

چیکار کنم؟!

Dᴏɴ'ᴛ ʟᴇᴛ ᴀɴʏᴏɴᴇ sᴛᴇᴘ ᴏɴ Yᴏᴜʀ Dʀᴇᴀᴍs..🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه نکن جانم، درسته که به این آدم جس داری 

اما با این شرایط ازدواج هم اگه بکنید هزار و یک مشکل خواهید داشت... به بقیه خواستگار هات فکر کن جانم

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
رشته تون چیهمطمئنی این پسر ارزش همه اینارو داره؟

من روانشناسی میخونم و اینکه بله سعید خیلی پسر آروم آقا و متینی هستش خونوادم کاملا موافق بودن باهاش و خیلی باهم صمیمی بودن اما به خاطر شرایط مالی یهو نظرشون تغییر کرد

اشتباه نکن جانم، درسته که به این آدم جس داری اما با این شرایط ازدواج هم اگه بکنید هزار و یک مشکل خوا ...

بقیه خواستگاران درسته شرایط مالی خوبی دارن ولی تا امروز که تحقیق کردم اخلاق خیلی بدی دارن و تو خونواده هامون مشکلات زیادی هست 

من روانشناسی میخونم و اینکه بله سعید خیلی پسر آروم آقا و متینی هستش خونوادم کاملا موافق بودن باهاش و ...

حق دارم بنظرم

شرایط مالی تو این وضعیت اقتصادی خیلی مهمه

🌸💓🦢🫀🩰

بنظرم ازدواج کن .تا درسش تمام بشه بتونی کار پیدا کنه صبر زیاد میخواد .راستی سربازی رفته ؟

از سربازی معاف هستش گلم چون پدرشون فوت کرده و تک پسر هستن و میخواست بیاد جلو حتی مادرش زنگ زد بهم گفت تحت فشار نباشید خونواده شما هم راست میگن دیگه دو سال آشنا شدید امشب میایم من نزاشتم و کلی خواهش کردم نیان چون می‌دونم خونوادم ردش میکنن سعید رو به خاطر شرایط مالی صد در صد

بقیه خواستگاران درسته شرایط مالی خوبی دارن ولی تا امروز که تحقیق کردم اخلاق خیلی بدی دارن و تو خونوا ...

فعلا مست و خمار عشقید! نمیشه که همه شون بد باشن آخه دختر خوب((((=

در حال تلاش برای پیدا کردن خود.
حق دارم بنظرمشرایط مالی تو این وضعیت اقتصادی خیلی مهمه

دقیقا منم عجله ای ندارم و می‌خوایم برای همدیگه صبر کنیم چون کلی برنامه چیدیم برای آینده و داریم تو مسیرش قدم ورمیداریم اما خواستگارا روز ب روز میان و اصرار دارن اذیت میشم

دقیقا منم عجله ای ندارم و می‌خوایم برای همدیگه صبر کنیم چون کلی برنامه چیدیم برای آینده و داریم تو م ...

خواستگار پیگیر واقعا بده

خیلی اذیت میشه آدم

امیدوارم هرچه زودتر خونوادت اوکی بشن عزیز دلم و بهترینها اتفاق بیوفته واستون

🌸💓🦢🫀🩰

فعلا مست و خمار عشقید! نمیشه که همه شون بد باشن آخه دختر خوب((((=

شهرستان زندگی میکنیم و خبر داریم از زندگی هم 

روی مردم عیب نمیزارم اما هم اونا دوست دختر دارن هم من دلم پیش یکی دیگس و خونواده ها دارن سنتی یه سری کارارو میکنن

خواستگار پیگیر واقعا بدهخیلی اذیت میشه آدمامیدوارم هرچه زودتر خونوادت اوکی بشن عزیز دلم و بهترینها ا ...

ایشالا ممنونم بابت آرزوی خوبتون ولی خیلی استرس دارم که به روز اگه سعید اومد قبولش نکنن و بگن تو به خاطر سعید داشتی صبر میکردی و ما نمیزاریم