2789
هانی آکیبا ماسامی رو به فارسی سرچ کن گوگل تورو میارهههههه...جرررررررررررررر خیلی خوب بود....😁

وای چه سمیییییی کامنتای منو اورده بالا💀💀💀😭😭😂😂😂😂😂😂😂😭😭😭احتمالا کانتنت دیگه ای ازش نیست😂🤣

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چه میکنه جی وای پی و گروه جدیدشششششوای یه گرل گروپم داره میاره تو رقابت...

من نفهمیدم واقعا قضیه چیه تو چنل جی وای پی بود تیزر و اهنگشون 

ولی تو چنل خودشونم بودبعد اصلا اینا برا جی وای پی نیستن برای eden entertainment ان 

مگه اینکه شاید جی وای پی سهمی خریده باشه از ادن که باهم پروموت میکنن احتمالا نمیدونم ولی خیلیییی گودنننننن

جی وای پی کمپانی به شدت خفنیه تو موزیک پر از استایل جدیده

🫶

دیدمش دقیقا وایب ورزشی داشت ..نومو چوآ

من امروز ده و نیم ساعت خوندممممم وای مردممممممم

برم بخوابمممم

لاو یو گرل پر قدرت برو جلو فایتینگ

من خیلی برات احترام قائلم 

خیلی خفنی که کم نمیاری و اینقدر قوی وایسادی 

🫶

من امروز ده و نیم ساعت خوندممممم وای مردمممممممبرم بخوابمممملاو یو گرل پر قدرت برو جلو فایتینگمن خیل ...

بیا بهش برسیم هانی من خیلی خوشحالم که باهات آشنا شدم انرژی واست میفرستم به وسعت همه قلبم واست آرزوی دانشگاه تهران دارم...مرسی شنیدن این حرفات چقدر خوب بود....باهم بهش میرسیم یه رتبه عالی...فدای تو....

منم امروز ۱۲ خوندم

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
من نفهمیدم واقعا قضیه چیه تو چنل جی وای پی بود تیزر و اهنگشون ولی تو چنل خودشونم بودبعد اصلا اینا بر ...

احتمالا همینه منم دوست داشتم وایبشونو

وای چه سمیییییی کامنتای منو اورده بالا💀💀💀😭😭😂😂😂😂😂😂😂😭😭😭احتمالا کانتنت دیگه ای ازش نیست� ...

آره پرچم دست خودته هانی😁هنوز توسط فارسی زبانان کشف نشده....خیلی خوب بود اینقدر خوشحال شدم تورو دیدم وقتی نامپیونت رو سرچ کردم ببینم کیه....

آره پرچم دست خودته هانی😁هنوز توسط فارسی زبانان کشف نشده....خیلی خوب بود اینقدر خوشحال شدم تورو دیدم ...

خیلییییی گروهشون خوبههههه کاش بیشتر بهشون توجه شه 

هانی دیدی اومدن یه فیلم سینمایی ساختن اسمش چشم بادومیه دختره فن شاینیه حالا میخواد بره کره🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸یعنی اینا ایده ی دیگه ای ندارن که ازش پول درارن رو پوسترشم نوشته بودن جونگهیونا سرنگهه 😑💔

🫶

بیا بهش برسیم هانی من خیلی خوشحالم که باهات آشنا شدم انرژی واست میفرستم به وسعت همه قلبم واست آرزوی ...

اوکی من امروز برا اولین بار قراره یازده ساعت بخونممممم

بریممممممممممم

🫶

خیلییییی گروهشون خوبههههه کاش بیشتر بهشون توجه شه هانی دیدی اومدن یه فیلم سینمایی ساختن اسمش چشم باد ...

ندیدم اینو تازه ساختن؟اونقدر بهشون فشار میارن و تو زنده بودنشون سو استفاده میکنن و با کوچکترین چیزی نادیده میگیرنشون بعد رفتنشون هم ول کن نیستن میخوان پول دربیارن فقط...خیلی دردناکه