2789
خیلییییی گروهشون خوبههههه کاش بیشتر بهشون توجه شه هانی دیدی اومدن یه فیلم سینمایی ساختن اسمش چشم باد ...

نهههههه ایرانیه؟؟؟؟؟؟ سرچش کردم الان خاااااک تو سرشون از حالا میدونم چه فیلم خارج از هر گونه شعوری باید باشه....برم نقدشو بخونم از پوسترش معلومه...زورم میگیره یسری جاهل اینجا فیلم سازن...نمیخوام قضاوت کنم ندیدمش ولی راستش فیلمای ایرانی اصلا ارزش دیدن نداره

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
منم دوازده میخونم....چی شده که سوکجین رفته تو امضات؟؟؟

نااااایص من الان دیگه میخوام عربی بخونمشمشممس

دیشب ران جین دیدم متوجه شدم چقدر دلم براش تنگ شده🥲😂😂😂🥲💖خیلیییی گله این بشر

🫶

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ندیدم اینو تازه ساختن؟اونقدر بهشون فشار میارن و تو زنده بودنشون سو استفاده میکنن و با کوچکترین چیزی ...

دقیقاااااااااااااااا اخه لعنتیا دست از سر شاینی حداقل برمیداشتین

🫶

نهههههه ایرانیه؟؟؟؟؟؟ سرچش کردم الان خاااااک تو سرشون از حالا میدونم چه فیلم خارج از هر گونه شعوری ب ...

نههههههههههه اها یه لحظه فکر کردی کره ایه🥲😂

قراره به شدتتتتتتتت مسخره باشه همین

اصلا همین اسم فیلم جالب نیست درسته چشم بادومین منم اینو فحش نمیبینم ولی این که میان ویژگی ظاهری رو بولد میکنن به این صورت اصلا جالب نیست مثل اینه که یه قیلم بسازن اسمشو بزارن سیاهپوست در ظاهر شاید چیزی نباشه ولی درگیر کردن نژادشون یعنی این که تو قضاوتشون توی فیلم تاثیر گذاشته

🫶

نهههههه ایرانیه؟؟؟؟؟؟ سرچش کردم الان خاااااک تو سرشون از حالا میدونم چه فیلم خارج از هر گونه شعوری ب ...

منم اصلا ایرانی نمیبینم فیلم های طنزمون که خدایی اشغال و مسخره بازی انگار مخاطبشون تا ۱۵ ساله مگه یکی در بیست تا خوب در بیاد 

ژانر های دیگه هم تا حالا فیلم خوبی ندیده بودم که بخوام تحسینش کنم

🫶

خیلی مسخرن واقعا فکر میکنن هممون میخوایم صفر تا صد قیافه هامون شبیه رو استیج ایدلا باشه😐😐😐در صورتی که ایدلا در حالت عادی از منم عادی تر میپوشن 

یکی دیگه هم اینه که فکر میکنن ما ها همه میخوایم پا شیم بریم کره 

همش میخوان ما رو سطحی نگر  و خنگ جلوه بدن😐😐😐😐😐😐😐😐😐

حالا تکذیبم نمیکنن همچین منم دوست دارم یه روز سفر کره برم ول خب دیگه نه اینطوری که اینا فکر میکنن خدایی همین الان تو همین نی نی سایت تاپیک بزنم میخوام کره زندگی کنم ببین چطور برخورد میکنن بگم میخوام امریکا فرانسه زندگی کنم چطوری برخورد میکنن باهام

🫶

خب اینم طبیعیه منم اون موقع که طرفدار بودم و ۱۳ سالم بود دوست داشتم برم اونجا زندگی کنم ولی هر چی بزرگتر میشم تصوراتمم از حالت کودکانه بودن خارج میشه منطقی تر فکر میکنم به اینطور مسائل اینا نمیخوان قبول کنن که طرف سنش کمه این مدلی فکر میکنه فکر میکنن همه ی ما روانی اوناییم و میخوایم اونجا زندگی کنیم زنده باد کره جنوبی🗣

نمیدونم چرا موضوعات به این کوچیکی رو اینقدر بزرگش میکنن💀💀💀🗣

🫶

خیلی مسخرن واقعا فکر میکنن هممون میخوایم صفر تا صد قیافه هامون شبیه رو استیج ایدلا باشه😐😐😐در صورت ...

من فیلمو ندیدم ولی راستش پاش بیوفته منم میرم نه بخاطر کیپاپ و کیدراما بخاطر اینکه اینجا با ۶۰۰۰۰ میرن پزشکی میخونن راحتتتتت تخصص قبول میشن ...اینجا بمونم کلی بدبختی بکشم بعدش چی بشه؟ تو چه لولی زندگی کنم...هعییییی فعلا اینجا قفلم چاره ای نیست...راه باز بشه معلومه میریم 

خب اینم طبیعیه منم اون موقع که طرفدار بودم و ۱۳ سالم بود دوست داشتم برم اونجا زندگی کنم ولی هر چی بز ...

داستان سراییه واسه اینکه بگن اینجا از همه جا بهتره....حالا کره نباشه سوئد باشه کانادا باشه روسیه باشه هر جایی بهتر باشه مگه عقلمون کمه نریم....رتبه های برتر کنکور ریاضی ۸۸ همه امریکا و کانادان دارن به پیشرفت علم کمک میکنن و موفق شدن

منم اصلا ایرانی نمیبینم فیلم های طنزمون که خدایی اشغال و مسخره بازی انگار مخاطبشون تا ۱۵ ساله مگه یک ...

منم حیف وقت و مغز و اعصابم...با اون پایان های مسخره شون

نههههههههههه اها یه لحظه فکر کردی کره ایه🥲😂قراره به شدتتتتتتتت مسخره باشه همیناصلا همین اسم فیلم ج ...

دقیقا حالا ما که چشم درشت داریم.....خدایا کی میخوان این سبک نژاد پرستی و خودبرتر بینی رو بزارن کنار...برتر بودن به خیلی چیزاس نمیگم ما بدیم ولی خیلی کار داریم تا بتونیم زیرساخت واسه جوونا فراهم‌بشه من خودم اینجا جای پیشرفت و موفقیت داشته باشم هرگزززززز نمیرم....اینجا میمونم و واقعا خدمت میکنم دوست دارم نجات دهنده باشم اما دید نژاد پرستی یا تخریب اینجوری رو نمیپسندم اونم توسط یه عده آدم بی سواد پرمدعا...که اهالی سینما شدن

نااااایص من الان دیگه میخوام عربی بخونمشمشممسدیشب ران جین دیدم متوجه شدم چقدر دلم براش تنگ شده🥲😂😂 ...

آهان من دیگه خیلی وقت نمیکنم چیزی ببینم...یه پیشنهاد بده واسه امشب اگه به ۱۲ رسوندم...من برم هانی.بوسسسس

من فیلمو ندیدم ولی راستش پاش بیوفته منم میرم نه بخاطر کیپاپ و کیدراما بخاطر اینکه اینجا با ۶۰۰۰۰ میر ...

والااااااااا منم دوست دارم برم به خاطر یه سری مشکلاتی که برام پیش اومده قبلا میخوام برم جایی که تنها زندگی کنم

🫶

دقیقا حالا ما که چشم درشت داریم.....خدایا کی میخوان این سبک نژاد پرستی و خودبرتر بینی رو بزارن کنار. ...

اصلااااااا همینو بزاریم کنار دیدی واقعا تعجب میکنم بعضی وقتا بعضی از همین ایرانیای خودمونم خودمون رو کمتر از اروپاییا و امریکاییا میبینن 😑😑

نمونش یه تاپیک بود که پسر خارجی بود تو چت حرفای خوبی نزده بود اگه ایرانی بود الان همه در جا میگفتن بلاک بعد به این میگفتن نه تورش کن فلان🙄🙄🙄

🫶