2789
آهان من دیگه خیلی وقت نمیکنم چیزی ببینم...یه پیشنهاد بده واسه امشب اگه به ۱۲ رسوندم...من برم هانی.بو ...

برنامه بم بم که جسی رو دعوت میکنه دیدی؟ اون قسمتش خیلییییییی باحاله مخصوصا اخراش😂😂😂😂😭

تو میتونییییییییییی خوشگل باهوش منننننننننن 

دکتر خفن ایندهههههههه برووووو بروووووو 

من میخوام همه سوالات پزشکی ایندمو از تو بپرسم سیستر🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

🫶

والااااااااا منم دوست دارم برم به خاطر یه سری مشکلاتی که برام پیش اومده قبلا میخوام برم جایی که تنها ...

بیچسو؟؟؟؟؟؟ معلومه که میری عاشق میشی و با عشق زندگی میکنی ازدواج میکنی و بچه دار میشی یه آدم موفق خوشبخت...هر جا که باشی... نمیخوام بگم ۱۰۰ درصد ولی هر کی رفته موفق تره بخدا موفق تره...همه تلاشمونو بکنیم زندگی میدون جنگه هانی....فعلا این مرحله رو پاس کنیم 

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برنامه بم بم که جسی رو دعوت میکنه دیدی؟ اون قسمتش خیلییییییی باحاله مخصوصا اخراش😂😂😂😂😭تو میتونیی ...

واااای ایشالا هانی....ایشالا سیسی خودمممممممممم

تو هم ژاپنی قبول شو یونی تهران تو مرحله اول....بخدا کم بخونی مدیون منی...من به عشق تو بیشتر میخونم میخوام امسال قبول شیم...کم کاری نکنی

اصلااااااا همینو بزاریم کنار دیدی واقعا تعجب میکنم بعضی وقتا بعضی از همین ایرانیای خودمونم خودمون رو ...

من همه چیز واسم شخصیه...شخص با شخصیت شخص موفق شخص درست و حسابی....جامعه هم موثره اما هیچیو تعمیم نمیدم..

من همه چیز واسم شخصیه...شخص با شخصیت شخص موفق شخص درست و حسابی....جامعه هم موثره اما هیچیو تعمیم نمی ...

واقعاااا درستش همینههه تو الگوی منی توی تلاشت توی طرز فکرت توی اخلاقت لاااااااو یووووووووووووووو

🫶

واااای ایشالا هانی....ایشالا سیسی خودممممممممممتو هم ژاپنی قبول شو یونی تهران تو مرحله اول....بخدا ک ...

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲

اصلا هر وقت میام باهات صحبت میکنم انگیزه میگیرمممم خیلی خوشحالم باهات اشنا شدممم

میدونی از یه چیز کیپاپر شدنم همیشه راضی بودم اونم پیدا کردن خانواده ای مثل توعه🩷

🫶

🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲اصلا هر وقت میام باهات صحبت میکنم انگیزه میگیرمممم خیلی خوشحالم باهات اش ...

منم چاگیااااا خوشحالم اینجا عضو شدممممم بخاطر تو...لاو یو لاو یو لاو یو.....

واقعاااا درستش همینههه تو الگوی منی توی تلاشت توی طرز فکرت توی اخلاقت لاااااااو یووووووووووووووو

فدای تو...سال دیگه دغدغه ات فشن توی دانشگاه و ترجمه های سخت سخته مثلا از فرانسه باید به عربی ترجمه کنید....فقط قرار نیست درسای ما سخت باشه...

بدو امروز ۱۲ بخونم....قرار شد ۱۱ بخونیا

میدونی چیشد

مامان بابام میگفتن تو که قبول نمیشی ولش کن

بعد منم گفتم نه کی گفته من دارم درسمو میخونم اینا بعد گفتن باشه میبینیم🥲🥲🥲🥲🥲

خیلیییییی دلم شکست خیلییییییییییییی 

همش میگن قبول نمیشی الکی سرت تو گوشیه 

من خیلی از کتابارو نخریدم چون نمیخواستم بعد ول کردن تجربی خیلی رو بزنم بهشون و هم به خاطر اینه که دومین بارمه میخوام کنکور زبان بدم که موافقم نبودن 

برا همین پی دی اف میخرم اکثرا

منو باور نمیکنن امیدوارم بتونم با نتیجه بهشون ثابت کنم

🫶

میدونی چیشدمامان بابام میگفتن تو که قبول نمیشی ولش کنبعد منم گفتم نه کی گفته من دارم درسمو میخونم ای ...

با پی دی اف خیلی سخته هانی نمیگم نمیشه ولی خیلی سخته کتابارو بگیر حتی دست دو برو بخر با پول خودت یا ازشون پول بگیر یا لیست بده بخرن مامانت اینا فقط بخون آفرین منم به یسری آدم باید ثابت کنم....منم مامانم مخالف بود تا دید اینقدر جدیم و اینقدر فشار میاد بهم....من این آخرین فرصتمه و بایددددد قبول بشم تو هم بخون بخون بخون فیلمارو رایگان ببین از روبیکا و تلگرام منم میبینم راه دیگه ای نیست بعد قبولی پول میدم به موسسات که راضی باشن الان بیشترازین نمیخوام فشار بیارم 

با پی دی اف خیلی سخته هانی نمیگم نمیشه ولی خیلی سخته کتابارو بگیر حتی دست دو برو بخر با پول خودت یا ...

اره درسته 

من تا الان از صبح که بیدار شدم هشت ساعت و نیم خوندم حتما یازده ساعتش میکنم امشبببب

چقدر بده ولی این رفتارشون 

امیدوارم متوجه اشتباهشون بشن

🫶