2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه من تونستم بنویسم شاید باگ سایت بوده بان.ی 😂عه الان زد مجاز نیست🤣

یه لغت تقریبا ممنوعه کشف کردم که کسی نمیدونست....تا کشف بعدی موفق باشم

امروز قراره فقط شیمی بخونم جمع بندی استو کیومتری.میدونم تک درس نباید بخونم ولی چون جمع بندیه میخوام از شرش خلاص بشم و هر شب ۱۵ تا تست بزنم تا کنکور  

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
یه لغت تقریبا ممنوعه کشف کردم که کسی نمیدونست....تا کشف بعدی موفق باشمامروز قراره فقط شیمی بخونم جمع ...

😂😂😂😂

عالیههههههههه تو میتونییییی

استوکیومتری من خیلییییی هنگ میکردم سرش وای😑

اسونه برات؟

هانی تو چطوری عمومی ها رو داری همه رو هندل میکنی من نمیفهمم چطوری بخونمشون 😭

تازه درسای تو که بیشتر بمیرم برات🥲🥲😭

🫶

😂😂😂😂عالیههههههههه تو میتونیییییاستوکیومتری من خیلییییی هنگ میکردم سرش وای😑اسونه برات؟هانی تو چط ...

فدات بشم من خدا نکنهههههههه....دارم در راه درس کشته میشم واسه همین مشاورم میگه برسون ۱۲ ساعت میگه الان سبقت بگیر از بقیه و بچه ها خیلی بی انگیزه اند و میترسن فقط اونا که این روزا تلاششونو بکن قطعا قبول میشن

من الان دارم بیشتر اختصاصی میخونم فارسی و عربی یازدهم هم میخونم راستش تکلیف چون مشخص نیست فعلا این دو تا سختا رو میخونم دینی یازدهم رو هفته ای دو تا درس بخون چون ضریبش بالاست یا جمعه شب بزار دینی   هفته رو با دینی تموم کن ۴ ساعت دو تا درس رو از روی پی دی اف فرمول ۲۰ بخون تا تکلیف مشخص شه بری بخریش..من دارم له میشم فعلا ۵ تا اختصاصیا رو میخونم که نهاییش هم هست...فارسی و عربی هم‌میخونم..تکلیف معلوم بشه میرم فرمول ۲۰ دینی میخرم

الان معلوم نیست فرصت ترمیم دارم یا نه فعلا دارم اختصاصی یازدهم با فارسی عربیشو میخونم..دینی وقت نمیکنم الان و یادمم میره زبانم زوده 

اوف دارم گسسته میشم

هانی مباحث سخت رو بخون و تست بزن بخصوص 

شبا رو بزار عمومی صبحا بخون بعدازظهرا تست بزن از امشب شبا عمومی بخون ولی کنکوریاااااا نکته به نکته اول کلیات و مباحث مهم بعد جزئیات

اول بیس فارسی عربی بعدا لغت و ترجمه و معنی بخون

دینی و بقیه حفظیا هم یواش یواش شروع کنیم من اونا رو گذاشتم ببینم تغییری اتفاق میوفته یا نه ولی ۶۰ درصده من کلا با ترمیم میشه ۲۱ امتحان تو فرصت بیشتری داری پس میتونی تراز خوبی از نهاییا بگیری 

هانی من تا الان با ۴ تا دانشجو پزشکی مشاور صحبت کردم هر کدوم یکی دوبار

همه شون میگن فقط بخون برو جلو مرور کن و آزمون بزن

چون تکلیف معلوم نیست واسه نهایی میگن بخون اما چی و چقدر رو یکی میگه کم یکی میگه اندازه

فعلا ۸۰ درصد تایم کنکوریا رو بخون

۲۰ درصد فارسی و فیلمای فلاح عربی رو ببین

هانی من تا الان با ۴ تا دانشجو پزشکی مشاور صحبت کردم هر کدوم یکی دوبارهمه شون میگن فقط بخون برو جلو ...

مرسیییییییییییی حس میکنم از جهالت دراومدم🥲🥲🥲🥲😂

خیلی دیگه نمونده باورت میشه الان ماه اخر پاییز شروع میشه🫤😂😭😭

🫶

مرسیییییییییییی حس میکنم از جهالت دراومدم🥲🥲🥲🥲😂خیلی دیگه نمونده باورت میشه الان ماه اخر پاییز شر ...

آره بنظرم آذر فرصت خوبیه باز طبق تجربه من دی و بهمن و اسفند خیلی زود میگذره

من تا ۱۰ دیگه‌عمومی بخونمتو چیکارا کردی خوب بود؟

شیمی حدود ۴ ساعت دیگه باید بخونم اولین جمع بندی استوکیومتریم تموم بشه فردا بشینم دهم رو شروع کنم...خوب بود امروز تقریبا

چرا تا ۱۰ هانی؟ بیشتر بخون...تا لحظه خواب بخون هر چی میتونی

شیمی حدود ۴ ساعت دیگه باید بخونم اولین جمع بندی استوکیومتریم تموم بشه فردا بشینم دهم رو شروع کنم...خ ...

افرین عالیهههه

نه تا ده عمومی میخونم 

بعدش میخوام بشینم مرور و جمع بندی کنم 

هعییییی

🫶

افرین عالیههههنه تا ده عمومی میخونم بعدش میخوام بشینم مرور و جمع بندی کنم هعییییی

چاگی من ۱۱ ساعتم تموم شد واقعا نمیتونم بیشتر بخونم از ۶ صبح پای کتابم چشمام دیگه نمیبینه...چجوری بکنمش ۱۲؟ از شیمیم موند فردا بقیه اش دیگه