2777
2789
😭😭🫠😄✨️سر یکی از خودکارام گم شدهههه برای تو هم سر خودکار مهمه😂😂😂🥲

من ازونام که همه وسیله هام رو نابود و گم میکنم...هیچکدوم از خودکارام روی میزم سر ندارن    

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
من ازونام که همه وسیله هام رو نابود و گم میکنم...هیچکدوم از خودکارام روی میزم سر ندارن

😭😂😂😂الان سر خودکار نارنجیم نیست حس میکنم کچله🥲🤣🤣میره رو مخم

ساعت دوازدهههه امروزت چطوووور بووووووووووود

🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😭😂😂😂الان سر خودکار نارنجیم نیست حس میکنم کچله🥲🤣🤣میره رو مخمساعت دوازدهههه امروزت چطوووور بووو ...

نگو کتاباتم مرتبه و همه تمیز و توشون هیچی نمینویسی مگراینکه مرتب و خوش خط باشه...کتابای من پاره پوره با چسب نکات میچسبونم سیمی میکنم کاغذ میزنم باز کم میاد کاغذ اضافه میکنم هر خودکار یا ماژیکی دم دستم باشه باهاش مینویسم رو میزم انگار میدون جنگه اما خود اتاقم از ترس مامانم مرتبه...و کمد لباسام مرتبه چون دیروز مرتبش کردم  

خوب بود یکم صبح وقت تلف کردم ولی عصر و شب جبران شد تا ۱.۵ میخونم میخوابم که صبح ۷.۵ پاشم

نگو کتاباتم مرتبه و همه تمیز و توشون هیچی نمینویسی مگراینکه مرتب و خوش خط باشه...کتابای من پاره پوره ...

من الان بیدار شدم هعییییییی

من کتابام کثیفه خط خطی زیاد داره از اونجایی که عاشق لوازم التحریرم دفتر خودکارام فقط تمیز مرتبن🤣🤣😂

بریم امروزم بترکونیمممممم

🫶

من الان بیدار شدم هعیییییییمن کتابام کثیفه خط خطی زیاد داره از اونجایی که عاشق لوازم التحریرم دفتر خ ...

بترکونیم منم امروز صبح رو خوب خوندم تا الان ۴.۵ خوندم 

منم عاشق لوازم التحریرم اتفاقا اما وقتی نو باشه و فقط واسه یه روز  

امضاتم عوض کن از ایتیز میتونی یکیو بزاری

فردا باشگاه داری؟ پس امروز یجور بخون که فردا جبران بشه

بترکونیم منم امروز صبح رو خوب خوندم تا الان ۴.۵ خوندم منم عاشق لوازم التحریرم اتفاقا اما وقتی نو باش ...

هووووف امروز خوب شروع شد دعا کن تا تهش همینطوری پیش بریم

😂😂😂اره مخصوصا این فانتزی کیوتااااا

یادم رفته بود امضامو کلا یونهو تو این کامبک بدجور دلمو برد 😭🥲😂😂😔❤️‍🔥خیلی خوشگل شده بود اصلااااااااااااااااااا

🫶

هووووف امروز خوب شروع شد دعا کن تا تهش همینطوری پیش بریم😂😂😂اره مخصوصا این فانتزی کیوتااااایادم رف ...

چاگی من تا الان ۹.۵ خوندم...دیگه جون ندارم اما باید به هدفم برسم نمیدونی خوندن چیزای تکراری چقدر سخته 

بخون که سال دیگه اینا رو نخونیم

چاگی من تا الان ۹.۵ خوندم...دیگه جون ندارم اما باید به هدفم برسم نمیدونی خوندن چیزای تکراری چقدر سخت ...

هوووف من هفت ساعت و نیم خوندم دو ساعتش هم کلاس بودم 

دیگه بخوابیم😭

🫶

چاگی من تا الان ۹.۵ خوندم...دیگه جون ندارم اما باید به هدفم برسم نمیدونی خوندن چیزای تکراری چقدر سخت ...

مامانم امروز دلشت میگفت کیونگسو چه قدر بیبی فیسه

بعد نمیدونم چرا من ذوق میکنم حس افتخار بهم دست میده

انگار من به دنیا اوردمش بزرگش کردم ازش مراقبت کردم😂😂😂😂🤣😂🤣😂🤣🤣😂😂🤣😂🤣

🫶

مامانم امروز دلشت میگفت کیونگسو چه قدر بیبی فیسهبعد نمیدونم چرا من ذوق میکنم حس افتخار بهم دست میدها ...

منم بابام از بی تی اس میگفت یا جایی نشون میدادن بخصوص اجرای جونگکوک واسه جام‌جهانی من افتخار میکردم انگار من باعث و با.نی موفقیتشون بودم  میدونم چه حسیه

منم بابام از بی تی اس میگفت یا جایی نشون میدادن بخصوص اجرای جونگکوک واسه جام‌جهانی من افتخار میکردم ...

اره دقیقااااا ادم یه حس مالکیت داره نسبت بهشون😀😂😂😂😂

🫶