فدات بشم من خدا نکنهههههههه....دارم در راه درس کشته میشم واسه همین مشاورم میگه برسون ۱۲ ساعت میگه الان سبقت بگیر از بقیه و بچه ها خیلی بی انگیزه اند و میترسن فقط اونا که این روزا تلاششونو بکن قطعا قبول میشن
من الان دارم بیشتر اختصاصی میخونم فارسی و عربی یازدهم هم میخونم راستش تکلیف چون مشخص نیست فعلا این دو تا سختا رو میخونم دینی یازدهم رو هفته ای دو تا درس بخون چون ضریبش بالاست یا جمعه شب بزار دینی هفته رو با دینی تموم کن ۴ ساعت دو تا درس رو از روی پی دی اف فرمول ۲۰ بخون تا تکلیف مشخص شه بری بخریش..من دارم له میشم فعلا ۵ تا اختصاصیا رو میخونم که نهاییش هم هست...فارسی و عربی هممیخونم..تکلیف معلوم بشه میرم فرمول ۲۰ دینی میخرم
الان معلوم نیست فرصت ترمیم دارم یا نه فعلا دارم اختصاصی یازدهم با فارسی عربیشو میخونم..دینی وقت نمیکنم الان و یادمم میره زبانم زوده
اوف دارم گسسته میشم
هانی مباحث سخت رو بخون و تست بزن بخصوص
شبا رو بزار عمومی صبحا بخون بعدازظهرا تست بزن از امشب شبا عمومی بخون ولی کنکوریاااااا نکته به نکته اول کلیات و مباحث مهم بعد جزئیات
اول بیس فارسی عربی بعدا لغت و ترجمه و معنی بخون
دینی و بقیه حفظیا هم یواش یواش شروع کنیم من اونا رو گذاشتم ببینم تغییری اتفاق میوفته یا نه ولی ۶۰ درصده من کلا با ترمیم میشه ۲۱ امتحان تو فرصت بیشتری داری پس میتونی تراز خوبی از نهاییا بگیری