2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله مثبت میشه عزیزم

ایشالله عزیزم..دعا کن برام..

بدو امضاتو عوض کن و شکر کن خدا رو..تیکر بارداریم بزن😃😍😍

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏
۱۵ماه این ماه رفته بودم عکس رنگی

خوشا به سعادت خواهر 15 ماه که چیزی نیست! دعا کن خدا به همه منتظرها نی نی بده. علایمت چیه؟ 

این چنین نخواهد ماند. روزهای روشن می ایند. من خوشبختی را با آغوش میکشم  
خوشا به سعادت خواهر 15 ماه که چیزی نیست! دعا کن خدا به همه منتظرها نی نی بده. علایمت چیه؟ 

حتماعزیزم

ترشحات سفیدزیاد

دردسینه کمردردوزیرشکم عین دردپریودی

امیدت فقط به اون بالایی باشه
حتماعزیزم ترشحات سفیدزیاد دردسینه کمردردوزیرشکم عین دردپریودی

من برعکس این ماه اصلا ترشح ندارم😣😣😣

خدایاااا به بزرگیت کمکم کن

دو سال که منتظر بودم...خسته بودم از همه جا...تا آخرش شبای قدر... رفتم پیش امام رضا..امام مهربونی ها...معجزه کرد آقام برام..شکرت خدا...شکرت آقام...دعاکنیدبازم برام..🙏🌹❤امیدوارم انتظار تمام منتظرا هر چه سریعتر با خوش خبری تموم بشه...خودم انتظار کشیدم میدونم چقد سخته...به تاریخ 23/12/97پسر گلم رو بقل گرفتم. خدای مهربونم قسمت همه ی منتطرا کن این حس قشنگو🙏🙏🙏

مباااااااااااارک باشه خانومی 

برای همه ی منتظرا دعا کن همچنین من

دلم نه عشق میخواهد نه احساسات قشنگ نه ادعاهای بزرگ نه بزرگ های پر مدعا... دلم یک دوست میخواهد که بشود با او حرف زد و بعد پشیمان نشد !!!...