2777
2789
عنوان

بچه سوممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 7761 بازدید | 297 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از جون یه چاقو بردار اگه تونستی به اون دوتا بچت آسیب جدی بزنی پس این یکی رو بکش . چون فرقی ندارن و هرسه بچه هاتن . اون بچه ب جز تو پناهی نداره 🥺 باور کن جنسیت کوچکترین اهمیتی نداره  

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 
وااااا چیمیگی خانم چه ربطی داره 🤔😐 رونالدو الان افغانی هست ؟ هر کسی توان اعصاب و مالیش رو داره میا ...

واقعا منطق شماهارو درک نمیکنم!!!! شماها چطور روتون میشه زندگی خودتونو با زندگی هنرپیشه های هالیوود و فوتبالیستها واسه بچه اوردن مقایسه کنید؟؟؟؟؟چقدددد جهل!!! اونا دارن کیف و لذت دنیا رو میبرن،توی ثروت و خوشبختی و امکانات و آسایش و رفاه و آرامش دست و پا میزنن،اونا فقط بچه میارن که اونا هم به این دنیا بیان و لذت و کیف دنیا رو بکنن...اونوقت طیبه خانم که شوهرشم شب تا صبح سرکاره واسه یه لقمه نون و حتی همدیگه رو هم نمیتونن ببینن که بفهمن معنی زندگی چیه رونالدو رو الگوی زندگی خودشون قرار میدن😒😒توروخداااااا آگاه باشید،از جهالت خودتونو خلاص کنید

اگه دیدین کسی به حیوونا و طبیعت رحم نمیکنه ازش بترسید تا در امان بمونید...وحشتناک ترین موجودات روی زمین همینان👹🙌

اون خانم گفت افغانی ها بچه زیاد میارن اون کاربر هم گفت کاش با این حرفا یه مادر رو تحریک به کشتن بچش ...

ولشکن کن بابا

اینا همونایی آن که میان تو سایت از خیانت شوهر و چیزای دیگه می‌نالند

چون اینقد سنگدل و بد آن که خدا اینجوری واسشون رقم میزنه

ولشون کن

اون خانم گفت افغانی ها بچه زیاد میارن اون کاربر هم گفت کاش با این حرفا یه مادر رو تحریک به کشتن بچش ...

من زندگی خودمو گفتم دقت نکرده بودم ک قبلش کی چی گفته؟برام هم مهم نیس ک بقیه چی میگن من فقط میگم هیچ چیزی صدردصدی نیس،بچه من تا ۳۴هفتگی سالم بود بعد یهو کلیه اش ورم کرد و تا الان چقدر زجر کشیده،هیچ چیزی صدردصدی نیس بگی چون بچه اولم سالم بوده اینم سالم میشه،باید پول زیاد تو دستت داشته باشی وگرنه مث ما باید بفکر فروش کلیه خودت باشی برا هزینه های کلیه بچت

واقعا منطق شماهارو درک نمیکنم!!!! شماها چطور روتون میشه زندگی خودتونو با زندگی هنرپیشه های هالیوود و ...

از لحاظ بچه اوردن خودشونو با اونا مقایسه میکنن از لحاظای دیگه میگن غربی و فلان 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
واقعا منطق شماهارو درک نمیکنم!!!! شماها چطور روتون میشه زندگی خودتونو با زندگی هنرپیشه های هالیوود و ...

حالت خوبه ؟

بابا چیمیگی 😐😂 یه دقیقه گوش کن برو پیامو دوباره بخون گفتم دارممممم که آوردم 

وقتی یه خونه ۳ خوابه ماشین و یه باغ دارم و در آمد همسرم هم از ۱۵۰ الی ۲۰۰ هست 

چرا نباید بچه بیارم ؟؟؟؟ ۳ تا ؟ شما گفتی افغانی ها بچه زیاد میارن! شما آگاه باش و اول حرف رو کامل بخونید و بعد آماده حمله باشید 

ولشکن کن بابااینا همونایی آن که میان تو سایت از خیانت شوهر و چیزای دیگه می‌نالندچون اینقد سنگدل و بد ...

الان داره میگه چرا زندگی خودتو با رونالدو مقایسه می‌کنی خب آقا پول دارم که بچه ۳ تا آوردم دیگه 

من قصد بارداری نداشتم چون شرایطش نداشتم همه گفتن نگهش دار ،الان بچم یک سال و نیمه روزی صدبار آرزو می ...

یعنی خوب نمیشه!پ

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود