2777
2789
عنوان

بچه سوممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 7761 بازدید | 297 پست

کاش خدا ب اونایی ک بچه میخوان و در حسرتشن میداد 😔 

ب نظرم با این جلوگیری ک شما داشتین و باردار شدین قطعن حکمتی داخل کار خدا هست 

. وَقتی‌تاریکی‌آسِمونتو‌مُحاصِره‌میکُنِه،مثلِ‌ماه بِدرَخش!🌙✨ ️ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه کمکی از دستمون بر میاد جلو گیری طبیعی اینجوریه که سه ردز قبل تخمک گذاری و روزش و سه روز بعد نباید رابطه داشنه باشی نه که تا ارضا شدی بکشی بیرون بگی نریخت

قبل از اینکه قضیه کلثوم اکبری رو بشه من این کاربری رو داشتم پس لطفا از مزه پراکنی حول محور این قضیه به شدت بپرهیزید 

لطفا سقط نکن ، اون بچه به نفعت میشه مطمئن باش ، سقط زندگیت رو حتی سرنوشت اون یکی بچه هات رو تحت تاثی ...

ب منم همین حرفا رو زدن زندگیم واقعا عوض شد طلا و هر چی داشتم فروختم الان واسه عملش میخوایم بریم موتورمون بفروشیم چون دیگه چیزی واسه فروش نداریم

ببین عزیزم این بارداری از روی جهالت و ندونم کاری و سهل انگاری که نبوده، وقتی واقعا مواظب بودی و باز باردار شدی یعنی خدا خواسته که این روح از طریق شما به دنیا بیاد.در مقابل خواست خدا هرچی تسلیم تر باشیم بهتر حواب میگیریم هرچند گاهی خیلی سخته.

حالا این بچه سوم هم که خدا اصرار به اومدنش داشته شما چه میدونید،شاید تو اینده همون برگ برنده شما باشه....شاید فقط همین یکی باعث سربلندی و افتخار شما بشه....من معتقدم که آدم باید سفت و سخت مواظب باشه ولی اگه یه وقت خدا خواست و شد سقطش بدی میاری تو زندگیت....

اگه دیدین کسی به حیوونا و طبیعت رحم نمیکنه ازش بترسید تا در امان بمونید...وحشتناک ترین موجودات روی زمین همینان👹🙌