2777
2789
عنوان

قهر نامزد

154 بازدید | 26 پست

سلام امروز بچه خواهر شوهرم پاش در اومده بود به من زنگ زد که نمی توانم بیام مهمونی و اینا منم زنگ زدم به شوهرم که خواهر زاده تو پاش در اومده تو فوتبال بعد نامزدم زنگ زد بهم داد زد منو کوچیکه کرد گفت بلد نیستی خبر بدو بدی و اینا الان باهاش حرف نمی زنم دفعه اولشم نیست که منو تحقیر میکنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه سوسول...این مسخره بازیا چیه؟؟؟؟ یه بار حالشو جا بیار، دیگه این اداهارو درنیاره. اصلا اعصاب اینجور مردارو ندارم😐

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

بعد خودش گفت کجا گفتم تو فوتبال الان میگه بلد نیستی خبر مهم بگی

نمی دونی من حساسم به جای این چیزا برو کلاس حرف زدن یاد بگیر به جای کاشت ناخن و لیزر و اینا اصلا خیلی بهم برخورد

جونش که درنیومده بگی باید خبرو ریز ریز بدیالان دررفتگی پا رو دقیقا چَور باید خبر داد؟

دقیقا چه جور میگفتم پاش در رفته تارگزه زنگ زدم بهش که خبر بدم با یه لحن تندی میگه کار داشتی زنگ زدی

دقیقا چه جور میگفتم پاش در رفته تارگزه زنگ زدم بهش که خبر بدم با یه لحن تندی میگه کار داشتی زنگ زدی

عزیزم کلا در مورد خیلی چیزا باید تجدید نظر کنی

اولا لازم نیست واسه هرچیزی زنگ بزنی مشتلق بدی

خواهرزاده خودشه، خگاهرش بهش میگه

دوما چرا باید نامزدت که حالا باهات زیر یه سقف هم نرفته بهت بی احترامی کنه؟ باید یه راه چاره ای پیدا کنی