گفتی سرزنش نکنید، چشم سرزنشت نمی کنم، نمی دونم شاید در محیطی بودی که بابت جنسیت بچه هات اذیت شدی، شاید به خاطر جنسیت خودت اذیت شدی، نمی تونم قضاوتت کنم که چرا از داشتن یه دختر دیگه می ترسی و برات خوشایند نیست چون نمی دونم چه تجربیاتی تو زندگیت داشتی
ولی دختر خوب از یه جایی به بعد ما باید جلوی فرهنگ غلط بایستیم، حتی شده به خاطر بچه هامون که تنها پناهشون تو این دنیا ماییم.
چرا باید حیات و ممات یه بچه به جنسیتش گره بخوره؟ اونم در قرن بیست و یک، اونم توسط مایی که ادعای فرهنگ و تمدن داریم؟ اگر من حاضر می شم بچم رو به خاطر دختر بودن از بین ببرم فرق من با اون عرب جاهلی چیه؟ فقط اونها ابزار تشخیص نداشتن بعد از تولد بچه هاشون رو می کشتن ما ابزار داریم قبل از تولد اینکار رو می کنیم.
آرزو می کنم بچت پسر باشه چون به هر حال خیلی ها دوست دارن هر دوجنس رو داشته باشن ولی لطفا به عنوان مادر اجازه نده فرهنگ غلط روی بچه هات اثر بذاره،با از بین بردن بچه ای که تنها پناهش تویی صورت مسئله رو پاک نکن، برای بچه هات بجنگ، جوری باش که وقتی خواستی در این دنیا تنهاشون بذاری خیالت راحت باشه که فارق از حرف اطرافیان،فارق از فرهنگ اشتباه برای حال خوب اونها تلاشت رو کردی، براشون جنگیدی و دنیا رو حتی شده کمی برای اونها به جای بهتری تبدیل کردی نه این که اون موقع به این فکر کنی که خودت هم در دام این فرهنگ غلط افتادی و باهاش همراه شدی و اجازه دادی تداوم پیدا کنه🌹