2777
2789
عنوان

بچه سوممممم

| مشاهده متن کامل بحث + 7761 بازدید | 297 پست

میگم چرا اینقدر برام آشنایی

یادم اومد بارداری دوم باهم بودیم

من مرداد زایمان کردم اما با این کاربری نبودم

من اگه جات بودم نگه می داشتم

چون واقعا این بچه رو خدا خواسته ،دو روشه جلوگیری کردی وبازم بارداری ،بسپار به مصلحت خدا. 

ولی بچه ات کوچیکه اذیت میشی یکم صبوری باید کنی پسر دوم من که خیلی اذیتم می‌کنه ،به بچه سوم‌ حالا حالا ها فکر نمی‌کنم ولی‌‌ تو شرایط تو‌قرار بگیرم با جون و دل نگهش میدارم 

پسرای خوشگلم مامان عاشق تونه😍🤰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خانم محترم من عقل دارم حتما پول دارم که ۳ تا بچه آوردم دیگه !

شما نه 

خیلیا هستن نه اعصاب دارن نه پول چهار پنج تا بچه‌ دارن این عاقلانه نیست ،ظلمه ظلم 

وزن اولیه ۶۵   وزن فعلی ۶۰.  وزن هدف ۵۸
شما نه خیلیا هستن نه اعصاب دارن نه پول چهار پنج تا بچه‌ دارن این عاقلانه نیست ،ظلمه ظلم

خب عزیزم من چی گفتم ؟ من پیامم نوشتم کسی که داره می‌تونه بچه بیاره ولی اون خانم گفت افغانی ها بچه زیاد میارن 

یعنی منی که دخترسومم هم مامانم همچین حسی بهم داشته؟ 🥲❤️‍🩹

نه عزیزم منم سومی ناخاسته بود دختر شد ولی من یه اعتقاداتی دارم اصلا به سقط فکر هم نکردم به شوهرم هم گفتم من ده تا ناخاسته حامله بشم سقط نمیکنم پس برو لوله هاتو ببند... اینقد دوسش داریم که دختر بزرگم حسودیش میکنه میگه اگه کسی ندونه فکر میکنه تو و بابا بعد بیست سال همین یه دختر گیرتون اومده همش چسپیده به شوهرم شبا حتما باید باباش خابش کنه نفسش به نفسمون بنده 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻

گفتی سرزنش نکنید، چشم سرزنشت نمی کنم، نمی دونم شاید در محیطی بودی که بابت جنسیت بچه هات اذیت شدی، شاید به خاطر جنسیت خودت اذیت شدی، نمی تونم قضاوتت کنم که چرا از داشتن یه دختر دیگه می ترسی و برات خوشایند نیست چون نمی دونم چه تجربیاتی تو زندگیت داشتی 

ولی دختر خوب از یه جایی به بعد ما باید جلوی فرهنگ غلط بایستیم، حتی شده به خاطر بچه هامون که تنها پناهشون تو این دنیا ماییم.

چرا باید حیات و ممات یه بچه به جنسیتش گره بخوره؟ اونم در قرن بیست و یک، اونم توسط مایی که ادعای فرهنگ و تمدن داریم؟ اگر من حاضر می شم بچم رو به خاطر دختر بودن از بین ببرم فرق من با اون عرب جاهلی چیه؟ فقط اونها ابزار تشخیص نداشتن بعد از تولد بچه هاشون رو می کشتن ما ابزار داریم قبل از تولد اینکار رو می کنیم. 

آرزو می کنم بچت پسر باشه چون به هر حال خیلی ها دوست دارن هر دوجنس رو داشته باشن ولی لطفا به عنوان مادر اجازه نده فرهنگ غلط روی بچه هات اثر بذاره،با از بین بردن بچه ای که تنها پناهش تویی صورت مسئله رو پاک نکن، برای بچه هات بجنگ، جوری باش که وقتی خواستی در این دنیا تنهاشون بذاری خیالت راحت باشه که فارق از حرف اطرافیان،فارق از فرهنگ اشتباه  برای حال خوب اونها تلاشت رو کردی، براشون جنگیدی و دنیا رو حتی شده کمی برای اونها به جای بهتری تبدیل کردی نه این که اون موقع به این فکر کنی که خودت هم در دام این فرهنگ غلط افتادی و باهاش همراه شدی و اجازه دادی تداوم پیدا کنه🌹

نه عزیزم منم سومی ناخاسته بود دختر شد ولی من یه اعتقاداتی دارم اصلا به سقط فکر هم نکردم به شوهرم هم ...

لوله هارو میبندن

میشه راهنمایی کنی

آخه میگفتن قدغن شده

یعنی اگه کسی دوتا داشته باشه طبیعی زایمان کرده باشه

میتونه سومی رو که بیاره سزارین کنه و لوله هاشم ببنده؟

این اتفاق آزمایش خداست حواست باشه دستت به خون بنده خدا آغشته نشه چون زورت میرسه و کسی تو این دنیا بهت نمیگه چرا کشتی ولی خدا برکت رو از زندگیت میبره اون دنیا هم نشونت میده که اون بچه بی کس نبوده و خدایی داشته 

واقعا منطق شماهارو درک نمیکنم!!!! شماها چطور روتون میشه زندگی خودتونو با زندگی هنرپیشه های هالیوود و ...

به شما میگن جهان سومی روشنفکر نما

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
لوله هارو میبندنمیشه راهنمایی کنیآخه میگفتن قدغن شدهیعنی اگه کسی دوتا داشته باشه طبیعی زایمان کرده ب ...

عزیزم من شوهرم پنج سال پیش وازکتومی کرد 

واقعا منطق شماهارو درک نمیکنم!!!! شماها چطور روتون میشه زندگی خودتونو با زندگی هنرپیشه های هالیوود و ...

مقایسه با رونالدو و مسی و ... افتادن از این طرف بامه و مقایسه ی کسی که سه بچه داره در کشور خودش و با امکانات معقول و متناسب با سبک زندگی خودش با مهاجری که کشور میزبان با حضور خودش هم مشکل داره ولی پیشگیری رو حرام می دونه و با وجود نداشتن امکانات و امنیت و ... تا جایی که امکان داره بچه میاره هم افتادن از اون طرف بامه