2777
2789
عنوان

سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 73 پست
حالا چرا جفتت اومده پایین .ان شالله میره بالا.من دفعه پیش 17هفته سرکلاژ شدم.الان چند هفته ای؟

نمیدونم هفته 12 بالا بود منم کلا از هفته 8 استراحت کاملم.هفته 14 گفت جفتت لاولائینگ هست.

تو قبل زایمان زودرست درد داشتی؟

خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب سرکلاژی که جفت پایینه یه ذره سختتره لابد برا این گفته

گفت ممکنه به کیسه آبت اسیب برسه و از طرفی هم جفتم که خونریزی کرده گفت خوب نیست فعلا

خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
مرسی عزیزم ۳۳بود اما من چون سابقه زایمان زود رس داشتم  بافت نگهدارنده خولی نداره سرویکسم ب خاطر ...

عزیزم زایمان هفته ۲۶ داشتی نی نی سالمه الان انشالله؟ منم باردادم و خیلی نگران زایمان زودترس هستم

چرا؟اینقدر دیر؟

چون سونو انومالی ۱۸ هفته انجام دادم رفته بودم شهرمون زنگ زدم گفت بیا تا سرکلاژت کنم چون شهر خودمون میگف دیره و ریسکش بالاس 

اخه قبلش طول سرویکسم ۵۱ بود در عرض دوسه هفته شد ۲۸ خیلی سخت بود بارداریم بهز ۳۶ و هفته ۵ روز زایمان کردم 

من اصفهانم شیوا طالبی

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید