2777
2789
عنوان

سرکلاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 814 بازدید | 73 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرسونی ان شالله عزیزم من مامانمم دوقلو ابجیامو باردار بود سرکلاژ شد استراحت نسبی داش ۳۸ هفته سرکلاژ ...

بخشیدسزارین شد 

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
اخه ی بار که از دستشون دادم نگرانم.سرکلاژمم نکنن که دیگه هیچ امیدی نیست

ن ان شالله ک سالم میان بغلت عزیزم توکل بخدا 

حتما سرکلاژ کن دکترتو عوض کن اگه امکانش هس

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
ن ان شالله ک سالم میان بغلت عزیزم توکل بخدا  حتما سرکلاژ کن دکترتو عوض کن اگه امکانش هس

دکترم گفت خودت بخای سرکلاژت میکنم فقط باید جفتت بره بالا بعد

خدا جونم ممنون که بازم فرشته هامو بهم برگردوندی.خودت مراقبشون باش
من بارداری قبلیمم سزارین سدم متاسفانه

ن استرس نداشته باش منم همش استرس و نگرانی داشتم چون‌دکترم گف با‌وجود سرکلاژ بازم احتمال زایمان زودرس ۸۰ درصده اما لطف خدا شامل حالم شد تا۳۶ هفته رسوندم فقط توکل بخدا دکترا بهانن

ن استرس نداشته باش منم همش استرس و نگرانی داشتم چون‌دکترم گف با‌وجود سرکلاژ بازم احتمال زایمان زودرس ...

ایشالا.ممنون که وقت گذاشتی😍😍

دکترم گفت خودت بخای سرکلاژت میکنم فقط باید جفتت بره بالا بعد

ابجیم جفتش پایین بود دکترش دوتا دونه شیاف داد و ی هفته استراحتوبود جفت رفت بالا خداروشکرتا ۴۱ هفته زایمان نکرد😂😂😂اخرشم سزارینش کردن

ایشالا.ممنون که وقت گذاشتی😍😍

قربونت ان شالله ک نی نیات سالم میان بغلت شمام برای سلامتی پسرم دعا کنین ان شالله همه بچه ها سالم بزرگ بشن 

ابجیم جفتش پایین بود دکترش دوتا دونه شیاف داد و ی هفته استراحتوبود جفت رفت بالا خداروشکرتا ۴۱ هفته ز ...

خدا کنه برای منم بالا بره تا ی هفته دیگه 

قربونت ان شالله ک نی نیات سالم میان بغلت شمام برای سلامتی پسرم دعا کنین ان شالله همه بچه ها سالم بزر ...

چشم حتما

خدا کنه برای منم بالا بره تا ی هفته دیگه 

میره عزیزم نگران نباش توکل بخدا 

عزیزم زایمان هفته ۲۶ داشتی نی نی سالمه الان انشالله؟ منم باردادم و خیلی نگران زایمان زودترس هستم

نه متاسفانه بچه اولمو از دست دادم

من به دستان خدا خیره شدم..معجزه کرد . قد۱۵۹ وزن اولی ۷۱/۶.وزن فعلی ۶۱ .هدف اولیه ۵۷ .هدف نهایی۵۴