2789
عنوان

ازدواج

246 بازدید | 16 پست

دوست پسرم اومد خاستگاریم بعد نشونم کردن انگشتر انداختن دستم

ولی بابابزرگم نمیزاره عقد کنیم میگه باید اول خونه بگیره

خونشو قراره اردیبهشت بگیره

دیگه طاقت ندارم همش دلتنگ هم میشیم

حتی نزاشت صیغه شیم راحت بریم بیایم

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

خیلی کار خوبی کرد اینو الان متوجه نمیشی وقتی بزرگ و باتجربه شدی متوجه میشی

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به پدربزرگت چه ربطی داره؟!

اخلاقشه

حرف زورش تو زندگی همه بچه ها و نوه هاش هست

با اینکه خودم بابا دارم

ولی هیچی بهش نمیگن میگن بزرگتره

خودمم چیزی بگم بابام ناراحت میشه نمیخام بخاطر ازدواجم ناراحتش کنم

سرنوشت شیرین من A❤️🌒 دارم کنکور رشته کامپیوتر رو میخونم و امیدوارم قبول شم 👩💻 تازه عروسم هستم 😁💍 دارم تلاش میکنم که بتونم دوتاشو باهم هندل کنم در کل زندگی همیشه هم زیبا نیست حتی خاطرات خوبم سختی های خودشو داره ولی میتونه یه جاهایی خیلی زیبا باشه🥰

چند سالته؟

۲۰

دوست پسرو چطو تبدیل شوهر کردی؟

بهم علاقه پیدا انقد نرفتم پیشش گفتم خانوادم حساسن مجبور شد جدیش کنه که بتونه کنارم باشه

بنظر من کار درستی کرده بخاطر تجربه ای که داشتم میگم کاملا موافقم

اینجوری نمیتونه باهات رابطه هم داشته باشه میتونی بیشتر بشناسی فکر نکن که کامل میشناسیش

احساساتی برخورد نکن

اگه خدا بخواد هیشکی و هیچ چیزی نمیتونه جلودار باشه به خدا توکل کن بگو خدایا صلاحم در هر چیزی هست برام بزم مطمعن باش جواب میگیری فقط صبور باش

بنظر من کار درستی کرده بخاطر تجربه ای که داشتم میگم کاملا موافقماینجوری نمیتونه باهات رابطه هم داشته ...

امیدارم

مرسی عزیزم