phatiiiaa مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 23 عنوان ازدواج 150 بازدید | 16 پست دوست پسرم اومد خاستگاریم بعد نشونم کردن انگشتر انداختن دستمولی بابابزرگم نمیزاره عقد کنیم میگه باید اول خونه بگیرهخونشو قراره اردیبهشت بگیره دیگه طاقت ندارم همش دلتنگ هم میشیمحتی نزاشت صیغه شیم راحت بریم بیایم امروز | 02:56 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 13290 خیلی کار خوبی کرد اینو الان متوجه نمیشی وقتی بزرگ و باتجربه شدی متوجه میشی مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
بناناز عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 884 درک میکنم 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
sadafiii_ عضویت: 1398/12/02 تعداد پست: 40 بعداً میفهمی چه کار خوبی کرد یه صلوات برای مادرم بفرستی ممنون میشم 🖤🫂 اگه فرستادی لایک کن منم صلوات بفرستم به نیت تو 🙏
بناناز عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 884 چند سالته؟ 💕H:Y💕 همون دختر چشم خوشگله معروف به چشم شهلایی🤪😂لا حول ولا قوة الا بالله🤍✨در ضمن بناناز خواهرِ کروناز هستش😎🍌🦠
light_2003 عضویت: 1404/10/16 تعداد پست: 723 دست بابابزرگتو از طرف من ببوس چه مرد عاقلیه قبل خرید خونه ازدواج کردی پشت گوشتو دیدی خونه رو هم میبینی
phatiiiaa مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 23 به پدربزرگت چه ربطی داره؟! اخلاقشهحرف زورش تو زندگی همه بچه ها و نوه هاش هستبا اینکه خودم بابا دارمولی هیچی بهش نمیگن میگن بزرگترهخودمم چیزی بگم بابام ناراحت میشه نمیخام بخاطر ازدواجم ناراحتش کنم
phatiiiaa مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 23 دوست پسرو چطو تبدیل شوهر کردی؟ بهم علاقه پیدا انقد نرفتم پیشش گفتم خانوادم حساسن مجبور شد جدیش کنه که بتونه کنارم باشه
دنیایdrogh عضویت: 1403/11/09 تعداد پست: 87 بنظر من کار درستی کرده بخاطر تجربه ای که داشتم میگم کاملا موافقماینجوری نمیتونه باهات رابطه هم داشته باشه میتونی بیشتر بشناسی فکر نکن که کامل میشناسیش احساساتی برخورد نکن اگه خدا بخواد هیشکی و هیچ چیزی نمیتونه جلودار باشه به خدا توکل کن بگو خدایا صلاحم در هر چیزی هست برام بزم مطمعن باش جواب میگیری فقط صبور باش
phatiiiaa مدیر استارتر عضویت: 1404/10/23 تعداد پست: 23 بنظر من کار درستی کرده بخاطر تجربه ای که داشتم میگم کاملا موافقماینجوری نمیتونه باهات رابطه هم داشته ... امیدارم مرسی عزیزم